30 вересня 2020 16:20
5

Стефан РЕШКО: "Из нынешнего "Динамо" никого не взял бы в команду образца 1975-го года"

Экс-динамiвець Стефан Решко прокоментував выхiд Динамо в груповий этап Лiги чемпiонiв.


- По-перше, тренерський рівень Хацкевича і Луческу – зовсім різний. Зараз біля керма команди – досвідчений наставник, який чудово знає європейський і український футбол. Важливо, що він одразу навів дисципліну в колективі – ігрову та побутову.


По-друге, різний рівень наших суперників. Варто визнати, що вчорашній Гент – слабенька команда, навіть не середняк за європейськими мірками. Але це не применшує важливості перемоги Динамо. Помітно, що динамівці зараз зосереджені на футболі, а не на з’ясуванні стосунків чи скандалах.


Про гру Динамо у другому таймi


– Коли ти перемагаєш на виїзді, а потім ведеш із рахунком 3:0 на власному полі, важко уникнути розслабленості, певної вальяжності. Гент це відчув і кинув всі сили в атаку, щоб хоч якось врятувати свій престиж і зберегти обличчя. Заспокоїлись динамівці… Навіть у Баварії, Реала чи Барселони бувають такі моменти.


Про перспективи Динамо у груповому этапi Лiги чемпiонiв


– Давайте дочекаємося завтрашнього жеребкування. Після цього доля Динамо буде відомою відсотків на 50. Ми, звісно, ще не дотягуємо до рівня суперкоманд. От навіть у першому таймі вчорашнього матчу траплялися необов’язкові обрізки біля власних воріт. Серйозні суперники одразу каратимуть за таке. У 90 відсотках випадків такі помилки закінчуються пропущеним голом. У захисті потрібно грати просто і надійно. Навіщо ці зайві перепасовки?


Про те, кого б вiн взяв iз цього Динамо в Динамо зразка 1975-го року


– Поки що – нікого. Чесно (Усміхається). Можливо, воротаря взяв би – на роль дублера. Бущан і Бойко – приблизно одного рівня, у наші часи "другий номер" трохи не дотягував. А так – більше нікого. Розумієте, хлопці ще сирі. Їм потрібно рости і рости.

Пост удалили, два "п" исправили. Но "выхiд"... Ну, уважаемая редакция, нет такой буквы "ы" в украинском языке.
Буковина. Буяльский не дотягивает до состава 1975 и 1986 годов, даже запасного. Разве, что мячик подавать. Хотя он сейчас на ходу. Ему ещё работать и работать, чтобы на что-то претендовать!!!
Одназначно прав. И в команду 1986 года тоже никого бы не взяли.
М-да... Тяжело возразить.
Може у якості напів-виключення взяв би Миколенка і Буяльського (ще рік назад сам не думав, що скажу таке про Буяльського). Знаю-знаю, конкурувати на своїх позиціях з виконавцями, які грали в 1975 вони не змогли б, там в запасі виділи ті, хто не випустив б на поле теперішніх.