21 серпня 2017 16:08
24

"Программа "Великий Футбол"! Мне стыдно за вас!"

Болельщик из Иван-Франковска Антон Мицкан на своей странице в facebook высказался по поводу программы "Великий Футбол".


"Програма Великий Футбол! Мені соромно за вас!


Я люблю футбол до такої степені, що навіть зачасту дивлюсь матчі Чемпіонату України котрі явно не цікаві, мовчу вже про Єврокубки і щиро вболіваю за команду, котра не показує футбол найвищого рівня - це Карпати, але тим не менше футбол на 1 місці, а збірна то все! Зачасту дивлюсь різні аналітичні програми про футбол. Мені цікава думка професіоналів щодо футболу, але вчорашня програма Великий Футбол на каналі Футбол просто добила після сюжету про Маріуполь і Динамо, яке не хоче їхати грати в це місто через гарантії безпеки. Описувати не буду, хто забажає, вона є у вільному доступі в інтернеті.


Я розумію, що після цього посту, швидше всього відомі журналісти каналу Футбол просто відпишуться від мене, промовчать та ніяк не відреагують, але можливо трохи задумаються над своєю журналістською етикою.


Я поважаю цих людей, вони професіонали з великої букви, але мені цікаво: Alla Bubliy Микола Середич Олег Ящук Игорь Бурбас (Igor Burbas) Abraham Campomar Vitalii Pletsan коли побачили цей сюжет, Вам не гидко було дивитись його? Коли поливають брудом все і вся, коли замість футболу ідуть "розборки" з конкурентами Шахтаря і все, не більше. Сюжет відверто кажучи на 15% певно об'єктивний та тільки одне нагадує, канал Україна в роки Помаранчевої Революції і канал Інтер під час Революції Гідності. Відверта політика з обливанням фекаліями опонентів. Я про Денисова, Леоненка і Малиновського мовчу, там все ясно давно, таке враження, що якби Ахмєтов був Президентом в країні, то ці люди точно б займали найвищі посади. У них вже давно немає об'єктивності, відверто топлять за Шахтар і все що з ним пов'язано.


Але Alla Bubliy і Микола Середич Ви нереально круті, мені Ваш тандем під час Євро у Франції в програмі "Bonjour Evro" певно один з кращих в історії каналу, як і програма сама, то у мене питання, Вам не гидко?


Олег Ящук і Игорь Бурбас (Igor Burbas) світила сенсацій і репортажів з накалом пристрастей, Вам не гидко?


Abraham Campomar - ходячача футбольна енциклопедія, мегапрофесіонал аналітики, Вам не гидко?


Vitalii Pletsan людина, котра в кадрі одна з найкращих, а під час репортажів - це той, хто завжди скаже влучне слово і ніколи не посміє хамовито себе вести з інтерв'юером, Вам не гидко?


Як може опуститись канал Футбол до такого рівня, щоб люди порівнювали їх з сепаратистськими каналами? Як Вам не соромно? Хіба Ви не покликані говорити про футбол і разом радіти за успіхи українського футболу? Невже якісь кошти Ахмєтова можуть так закрити очі на своє ім'я та професіоналізм? Повторюсь, я і до цього часу вважаю вище згаданих людей котрі: не Малиновський,Леоненко чи Денісов, професіоналами і не вважаю їх упередженими, бо за ними явно такого не спостерігав, можливо трохи, але вважаю то за людський фактор, коли вболіваєш за улюблену команду і важко стримати емоції. Я не хочу когось осоромити чи опустити, просто надіюсь, можливо хтось з цих позначених людей в дописі ризикне сказати тим Дєнісововим і Леоненкам з Малиновським, що то вже "перебор", їх всерівно дивитиметься глядач Шахтаря, бо він вболіває за рідний клуб і це нормально, але з таким відвертим "підмазуванням" Ахмєтову, щоб догодити "хазяїну", їх перестане дивитись вболівальник: Карпат,Динамо, Дніпра, Металіста, Вереса чи Ворскли, бо там відверто "топлять" за одну команду Шахтар і постійно обливають брудом одну команду Динамо, будь якими методами. А вчорашній репортаж, то вже агонія вищої категорії, повторюсь, гидко дивитись.


Я поважаю всіх вболівальників, вболіваю в Єврокубках і за Динамо і за Шахтар, також підтримую думку, що грати в Маріуполі потрібно, хоча в душі теж розумію Суркіса. Я не підтримую жодного з цих футбольних "шишок", бо я виключно за футбол, всі вони по своєму "хороші", але в цій ситуації накипіло, бо це вже продовжується не перший день. Ти дивишся не програму про футбол, а суцільні своєрідні "кланові" війни.


У мене є велика надія, що хтось 1 хоча б з перелічених людей прочитає ці слова і спробує донести це до керівництва: програми, каналу, редакторів і т.д. та ми будемо дивитись із задоволенням Великий Футбол, як футбольну програму, а не розбірки Ахмєтова і Суркіса, а журналісти підтримуватимуть свій професійний рівень та ставати ще кращими. Розумію, що зараз якщо почнеться "срач" в коментарях, то більш підковані професіонали каналу Футбол "закидають шапками" мене, але що б ви не робили, людей по всій країні не обманиш, бо таку агонію як несе інколи канал Футбол, важко не помітити.


Після вчорашнього, я вже відверто задумуюсь чи варто мені дивитись цю програму в повторі на наступний день, бо як не крути і це не реклама, але Про Футбол на 2+2 приємніше дивитись, навіть якщо десь вони теж "перегинають", але у них немає в програмі 50% ефірного часу розмови про Динамо, та обговорюють всі команди, а не тільки Динамо чи Шахтар. І у них немає такого, що гравці Шахтаря "фу-фу", а гравці Динамо - "красавчики".


У мене все, думаю мою думку поділяє велика кількість людей теж та не розводитиметься бардак в коментарях, бо писав це не для піару, а з надією, що я колись ввімкну канал Футбол, програму Великий Футбол, та насолоджуватимусь думками експертів, а не думатиму, як розбити телевізор, бо Леоненко несе чергову дурню, а Дєнісов незнає як "лизнути" Ахмєтову. Хай буде дуже прямолінійно написав і жорстко, але я не політик, щоб бавитись та говорити ніби хтось винен, тільки не говоритиму його імені, хоча ці імена і без того всі добре знають".

Зачем вообще смотреть эту передачу и еще потом обсуждать кто что сказал?! Я уже лет 7-8 не смотрю ее и ничего кардинально в моей жизни не изменилось с тех пор, как перестал. Смотрите лучше обзоры топ-5 европейских чемпионатов и Лиги Чемпионов.
1. Я уже писал здесь, вчера или позавчера,что гнать их надо с Киева взашей,кротов, меня не слышат.
2. То что вещают на ВФ, это чревовещание ФФУ и ПЛ, в открытую эти ахметовские жополизы сказать не могут, за них говорит Пенисов и иже с ним. Идёт планомерная травля Динамо, это надо остановить. Нужно найти способ травить кротов и ВФ.
3. Надо инициировать переизбрание ФФУ и ПЛ, иначе будет полный абзац для Динамо.
Сховати
Седой, любопытно, а как этот "прогон" Вы себе технически представляете. И какие результаты переизбрания ФФУ и ПЛ Вы прогнозируете? Вопрос также - и плюсовщикам.
Сховати
Барвинок, обычно — приходит толпа в костюмах Ку-Клукс-Клана с факелами и прогоняет))
Барвинок, Вам ответ на мой призыв сказал Dima, почитайте его. Вы же прошли оранжевую Революцию и Революцию Достоинства, мне Вам объяснять как это надо делать? Если не сделаете Вы, то сделают Вас.
Сховати
Седой, Революция достоинства касалась общественного, государственного переустройства. ФФУ - это общественная организация. Переустраивать общественные организации силовым методом - это очень творческий подход. Можно, конечно, как Кепа предлагает, нарядиться в костюмы ку-клукс-клана. А потом ку-клукс-клан будет формировать новую ФФУ? Я же спросил о технической реализации этой светлой мысли. Ну пришли, разогнали, а дальше? Последний пустяк: как Вы и Кепа считаете: что скажет УЕФА и ФИФА на это творчество - в плане членства Украины в этих организациях и участия украинских клубных и сборных команд в международных соревнованиях? Вы вообще в курсе, как они относятся к малейшему вмешательству со стороны в работу национальных футбольных федераций?
У меня по ходу последний вопрос: а почему все революционеры всполошились после этого сумбурного невразумительного текста, а в рот воды набрали, когда Павелко с Суркисом поддержали кандидатуру Инфантино на пост президента ФИФА, хотя этот деятель публично выступил за проведение чемпионата мира в России? Мои призывы на динамомании организовать акции протеста были гласом вопиющего в пустыне. Ну?
Колись давно ще до виходу на 2+2 Профутболу дивився Футбольний вікенд(із принципу цікавими були огляди єврочемпів) та після переформату цієі передачки на Вєлікій хфутбол і аналізами цих експердосів навіть незнаю в якій годині крутять цю порнуху
что-то проорал) Динамомания публикует фейсбук болельщика из Ивано-Франковска...
Я лично прочитал до слова "зачасту". То есть, по сути в половине строчки, человек, который пишет на украинском употреблеят 2 русизма. Дальше так - пробежался глазами.
Думаю подобный "крик души" может накатать каждый второй, отписывающий даже тут на сайте.
И ещё я не могу понять - если тебе "гидко", то какого хрена ты включаешь и смотришь это? мне например люто "гидко" с самого создания этой передачи, так я её просто не смотрю - изи выход из ситуации.
Якби я мав якийсь стосунок до "Великого футболу", мені теж було б соромно, так само, як мені було б соромно за "до такої степені" багатослівний і безпорадний текст.
Це ж треба! Дивитись цю фігню. Колись був заскочив, поки Циганик телився. Не міг своєчасно вийти в ефір. Так от глянув на ці рожі наглі. Більше не дивлюсь. І коли дивлюсь футбол на цих каналах (просто на інших не транслюють, ахметов закупив усі трансляції), то переключаю на інші канали, поки там знатоки виступають. Раджу Мицкану робити те саме і берегти здоров'я. Все має свій кінець.
Сховати
Вася, если хочешь смотреть иностранные лиги не на кАналах Футбол, то смотри через sopast, там можно и российские и английские и испанские трансляции посмотреть
Сам уже давно перестал смотреть это. Но знаю на 100%, что этот канал, как ессно и эта недопередача, транслируется в кабельных сетях на оккупированной территории(говорю про Луганскую область). И заметьте, никакие другие украинские каналы там не показывают.
Выводы делайте сами...
Сховати
Игорь_pashik 73, видно дешевле стоит, чем российские футбольные каналы покупать)
Фаны Динамо уже бы давно надавали этим пида...м которые в их городе обсенрают их команду!!! Пошли бы толпой во время прямой трансляции "Великого футбола" нагнали шороху чтобы те обосрались в прямом ефире! Ох...ли пида...ие рожи!!!
Сховати
Dima, В точках вещания такое количество охраны (и он будет постоянно прибывать), что предложенный сценарий превратится в бойню на проходной, а искомые ребята, сославшись на технические проблемы, разъедутся по домам. Так что идея, так себе)
Фаны Динамо уже бы давно надавали этим пида...м которые в их городе обсенрают их команду!!! Пошли бы толпой во время прямой трансляции "Великого футбола" нагнали шороху чтобы те обосрались в прямом ефире! Ох...ли пида...ие рожи!!!
Несмотрю потому что это шоу это не аналитика.