14 червня 2015 11:41
5

Защитник сборной Люксембурга: "Мбокани хочет вернуться в "Андерлехт"

Защитник сборной Люксембурга и бельгийского "Кортрейка" Максим Шано поделился своими ожиданиями от сегодняшнего матча против сборной Украины.

"У Люксембурзі українці відвантажили нам три м'ячі, - з сумом згадує Максим. - Ми непогано граємо у цьому відборі. Могли мати вже шість очок, але втратили перемогу в матчі з македонцями і зіграли внічию з білорусами. Для мене велика честь виступати за свою національну збірну, носити її футболку і співати гімн країни. Ми граємо, щоб наші сім'ї нами пишалися. Про Україну я мало знав. Лише, що у вас війна. Було трохи лячно їхати, але зараз бачу, що у місті все спокійно. Львів - дуже красивий.

У мене друг грає в Україні. З Дьємерсі Мбокані разом виступали в Бельгії. Потім він переїхав у "Динамо". Дуже сильний гравець, але має трохи складний характер. Говорив з ним недавно. Мбокані сказав, що хоче повернутися в "Андерлехт".

Да по видео впечатляет А Митрович-как он точно находит место где оказывается мяч и открывается удобно для паса и потом удара!
Было бы просто замечательно обменять его на Митровича - молодой, забивной + менталитет: https://www.youtube.com/watch?v=zrDjrKtOdj0
Сховати
Писал про это еще несколько месяцев назад. Только нам придется сильно доплатить и не факт, что он захочет переходить к нам. Но попробовать стоит.
Мбокани хороший нападающий,будет жаль, если уйдет
Міняємо на Мітровіча)