7 вересня 2013 00:11
13

Михаил ФОМЕНКО: "Будем жить следующей игрой"

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко на післяматчовій прес-конференції прокоментував перемогу над збірною Сан-Марино з рахунком 9:0 у відбірковому матчі Чемпіонату Світу 2014 року, який відбувся у Львові.

- Дякую вболівальникам, які підтримали збірну, підігнали її в атаках. Тепер команда готуватиметься до серйозної гри у Києві. Сподіваюсь, мі нікого не втратимо через травми. Збірна Англії, наскільки я знаю, дограє матч та виграє. Будемо жити наступною грою.

- Здавалося, що команда була не своєю у перші десять хвилин матчу...

- Вони показали своє бажання, прийшли до тями при шаленій підтримці вболівальників і зробили свою справу.

- Чи не побоялися Ви, що наприкінці матчу хтось з гравців міг отримати травму?

- У перерві спитам у гравців, чи є в кого проблеми. Ніхто мені нічого не сказав. Дякую гравцям, що вони не недооцінили Сан-Марино. Це важка гра, коли необхідно бігати спочатку в одну сторону, потім - у другу. Це серйозні фізичні навантаження. А ми не можемо через ліміт замін усіх випустити на поле і підготовити гравців до наступного матчу.

- Чи не боїтесь, що після такої перемоги гравці будуть відноситися до Англії зверхньо? І як прокоментуєте історичну розгромну перемогу з рахунком 9:0?

- Навіть не сумніваємося у важкій грі. Команда представляє собою еліту європейського футболу. Вона наразі обігрує з легкістю Молдову, че щось означає. Історична перемога? Я навіть не думаю про це. Просто дякую гравцям і вболівальникам.

- Як вдалося налаштувати усіх збірників на дружню атмосферу?

- З першої зустрічі ми домовилися зі збірниками, щоб ніхто не робив нам послугу своїми виступами. Якщо б були якість проблеми у команді психологічної точки зору, команди б уже не було.

- Як ви прокоментуєте гру Марко Девича?

- Ми не виносимо на суд такі речі про гравців. Зберемося з футболістами, подивимося матч. Кожний отримає інформацію щодо своєї гри 

Даже если мы проиграем бритам у нас есть шанс на место номер два у нас остаётся отцепленная вчера польша. с гигантскими проблемами в обороне плюс у черногорцев выезд в англию а у нас прогулка в детский сад . Так что даже в случае поражения шансы на место номер два остаются . Хотя хочется верить в лучшее .
Думаю Тимо в старте не будет
Сховати
Я надеюсь)
склад на англію буде таким: пятов - шевчук, хач, рак, федецький - едмар, тимощук - конопля, ротань, ярмола - зозуля
Сховати
Ротаня забыли в старт против Англии! Навряд ли будем играть с двумя форвардами, будем цементировать центр поля, как раз таки Ротань и появится.
Сховати
Сорри не увидел))))
Вам как мед - так и ложкой))) Зозуля и Девич сейчас на пике формы. Кроме того, у Англии в нападении один Дефо остается, а у нас травмированных кроме Гармаша, тьфу-тьфу-тьфу, нету:))) Все складывается так, что наши должны закончить незаконченное в предыдущих встречах с Англией.
Прекрасно понимаю тренера.. 9:0- это нормик..но проигрышь с Англией и бай бай 2е место, а в месте с ним и play-off.. Играем в ничю- есть высокие шансы на play- off Выигрываем- есть высокие шансы на выход с первого места, при определенных условиях ( или же 90% уверенность в выходе в play-off) Поражение- бай- бай.. Выскажусь в стилистике Кварцяного : Победу нужно вырвать, рыгнуть, но сделать это! п.с. мы же не Сан- Марино.. а Англия- это не Испания... при всем уважении.. очень жаль, что игроков нападения уровня Шевы у нас нету... Зозуля, Девич и тд против англичан на 2м этаже- это априори, прыжки в воздух... посмотрим..
Сховати
Девич до Шевы конечно не дотягивает, но он сейчас очень хорош. Да и Зозул с Селезнем на хорошем ходу.
Так Зозуля тем сейчас и удивляет - что со своим ростом он прыгает выше всех на свете ))
Сховати
Это Ребров, кстати, тоже таким был))) Мелкий, но прыгал выше всех))
Сколько у него там голов не головой???)
Спасибо и удачи с Англией. В этот раз уже поддержу на стадионе.