Автор: Troy
Зареєстрований: 26.11.2012
Останній візит: 26.01.2015
19 червня 2013 14:24
26

Динамо 2013-2014

 В цьому блозі я спробую передбачити яким буде Динамо в наступному сезоні, але проводити уявні трансфери я не буду і використовуватиму лише тих гравців які вже є в Динамо, проте я зроблю одне виключення, повірю Динамоманії і додам Мбокані. 

---------------------------------------------------------------------КОВАЛЬ----------------------------------------------------------------

 

ГУСЕВ------------------------------------ХАЧЕРІДІ-------------------------------ВІДА-------------------------------------ЦУРІКОВ

 

                                                        ВЕЛОЗУ-----------ГАРМАШ

ЛЕНС------------------------------------------------------------БЕЗУС---------------------------------------------------ЯРМОЛЕНКО

 

-----------------------------------------------------------------МБОКАНІ-------------------------------------------------------------------

1.Чому Гусєв, а не Сілва або Люлька?

Як на мене Олег добре виглядає на позиції крайнього захисника, так можливо він і не еталон надійності, що стосується гри в захисті проте я думаю якщо Олег Володимирович Блохін почне награвати Гусєва як захисника на зборах і якщо сам Олег почне вдосконалювати свої навички захисника і зробить акцент грі в захисті на тренуваннях то через деякий час ми отримаємо висококласного крайнього захисника однаково корисного як в захисті так і в нападі. Що стосується Сілви і Люльки то перший як на мене недостатньо корисний в нападі тай в захисті теж може наламати дров не менше ніж Гусев, а с приводу Люльки то тут я сказати нічого не можу адже в грі його майже не бачив.

2. Чому Цуріков, а не Селін або Попов?

Тут ситуація схожа на ситуацію з Гусєвим, Цуріков так само як і Олег номіінально фланговий півзахисник, але  вже неодноразово в Металурзі використовувався як крайній бек тому думаю проблем з освоєнням на цій позиції в нього не має бути, що стосується його навичок то я думаю що за потенціалом він і ще 4-5 гравців - це майбутнє нашого клуба. Що стосується Селіна з Поповим то перший на мою думку ну дуже дерев*яний що в нападі, що в захисті і більш підходить на роль ЦЗ, а Горан можливо і кращий за Цурікова в захисті проте від його безкінечних кросів в нікуди мене тягне блювати.

3. Чому Безус, а не гра в два форварда?

Наврядче в когось повернеться язик спитати: "а де ж Аруна" тому цю тему я чіпати не буду. Що стосується гри в два форварда то я думаю, що це взагалі зараз неактуально, схема 4-4-2 як на мене вже віджила своє, зараз майже у всіх топ-клубах використовується схема 4-5-1 або 4-2-3-1. Краще вже грати 3-5-2 бо плеймейкер на мою думку просто забов*язаний бути в наші команді, адже не будь який захист можна пройти через фланги, а якщо в якогось з вінгерів не піде гра то це взагалі буде катастрофа.

Проте я ще сподіваюсь на покупку як мінімум 2 ЦЗ і одного ЛЗ, так що моя схема відображає те, що може бути в найпесимістичнішому розвитку подій. Дякую за увагу!

Кстати, невнимательно глянул на Вашу расстановку игроков ( на острие атаки увидел одну фамилию, и решил, что там Браун, а не Мбокани). Считаю, что Брауна нельзя ни продавать, ни "гнобить" в запасе. Такой нападающий нужен. Бангуру уже про...али в своё время.
Сховати
я теж вважаю, що продавати Брауна неможна, а щодо того чого я обрав Мбокані я написав вище
Ну если нам не нужен лучший бомбардир ЧУ, чемпион Африки, а нужен Мбокани-неизвестно что, то спорить не о чем. Это то же самое, что в Барсе убрать Месси. Кто забивать будет? Вся надежда на Ярмоленко? Где вы оценили Мбокани? В чемпионате Бельгии? По коэффициентам УЕФА Украина на 7 месте, Ьельгия на 11 месте, разница очком 15, такая же разница в 15 очей между Украиной и Италией.
Всё-таки рискну: а где же Аруна? Есть у него потенциал, есть. И тупил он в прошедшем сезоне не больше ( не намного больше, если точнее), чем многие другие. И ленился на поле тоже, кстати, не больше других. Мне кажется, что Блохин сможет "подкорректировать" его немного, и он ( Аруна ) покажет ещё себя.
Сховати
ну не бачиться він мені на позиції плеймейкера, дуже він нестабільний і браку в передачах в нього багато він, як на мене, годиться тільки як підміна комусь із пари Гармаш, Велозу
Цурикова и Виду на кого-нибудь потолковее и можно считать, что это будет золотой состав.
Вот блин чет не то выпало.Коваль,Люлька,Хачериди,Вида,Цуриков,....Ленс,Гармаш,Аруна,Ярмоленко,...Мбокани,Идейе
..............................Коваль.......................................................Люлька........Хачериди............Вида..............................Цуриков.........Ленс..........Гармаш.............................Аруна...............Ярмоленко...................Мбокани...........................................Идейе............. Все может быть.Лично мне такой расклад мне больше нравится,он более атакующий на мой взгляд..Теперь покрайней мере у Блохина есть варианты и это не может не радовать.Правда,насколько готовы Люлька и Цуриков трудно сказать.
Гусь с Ярмолой на одном фланге должны быть. имхо
Почему Ленс на позиции Ярмолы, а не наоборот направо вместо Гуся? Почему Мбокани в основе, а не Идейе?
Сховати
(взагаліто він в мене і так справа) ну а взагалі в динамо вже давно існує практика коли вінгери міняються місцями по ходу матча тому це досить умовно, а що стосується Мбокані то як на мене він більш пластичний ніж Браун тай прийом в нього кращий (принамні я не бачив, щоб від нього відлітав м*яч на три метра), хоча я думаю що на початку сезона(3-4) тура більше довірятимуть саме Брауну тому що Мбокані потрібний буде час на освоєння в команді
Сховати
хотел сказать налево, сорри. а с твоими аргументами по Мбокани и Идейе я согласен впринципе
Согласен с этим составом на данный момент полностью.
Сховати
Дякую за підтримку
Сховати
И я поддержу. Единственное... Селекция еще не закончена, должны быть еще приобретения. Наверняка будет новый центрбек (кто - это другой вопрос), вот его вместо Виды, а хорвата вместо Гусева.
Не буде плеймейкера в нас.Будь який захист можна пройти якщо використовувати прессинг.А для цього потрібні сильні та витривалі гравці.Якщо Аруни вистачає на 20 хвилин,то...Навідь коли за цого участю у ДК виходить добрий вихід з оборони в атаку,то...Все одно там повинен бути набагато сильніший Гравець.Форвардів може бути й два якщо один з них наприклад Мюллер з Баварії.