20 травня 2013 11:33
89

Блохин в отставку не подавал

Как стало известно "Динамомании" из информированных источников, сообщение о том, что Олег Блохин вчера написал заявление об отставке, а Тарас Михалик его порвал, является ложным.

Вопрос об отставке в раздевалке вообще не обсуждался, Блохиным была только произнесена фраза "Эта команда - позор киевского "Динамо".

Сегодня в 16:00 игроки и тренерский штаб встречаются с руководством клуба. Предстоит серьезный разговор.

Я вважаю буде дуже серйозна розмова саме з гравцями команди... Блохін повинен залишитись! Він повинен також висловитись керівництвом та перед гравцями, перед всіма гравцями, які є в клубі Динамо Київ. Вважаю що з нинішнього складу є 4-5 гравці (Коваль, Хачеріді, Ярмоленко, Гусев, Браун), які могли б залишитися + 5-6 (Аруна, Велозу, Гармаш, Дуду, Михайлик, Безус), хоча я б ще дав шанс Алієву, + 3-4 молодих гравці і все. Потрібно будувати з початку, з самого початку... Гравці не викладаються на матчах, немає дисципліни в команді загалом. Керівництву також потрібно поставити граців на місце... є тренер, а гравці повинні виконувати настанови тренерів... Хоча в мене є питання, хто зараз тренер, хто ставить тактику... Блохін чи Михайличенко? Проглядається Михайличенко, гра нагадує ті часи коли він був тренером... Чому Блохін не ставить гру таку яку він робив в збірній? Кожен гравець повинен зрозуміти, що він хоче від Динамо і що Динамо від нього потрібно, все зважити і вирішити, що робити дальше... залишитись чи піти... Я не розумію, навіщо в команді тренер по фіз-підготовці, якщо команда не біжить? Я не розумію, навіщо в команді скільки селекціонерів, якщо селекція протягом 6-7 останніх років провалюється? Я не розумію взагалі, хто обирає гравців, Блохін, Михайличенко, Ген директор чи селекціонери, чи Суркіс, чи загалом тренерський штаб? Вважаю, що повинен обирати Блохін і тільки він, і нести за них відповідальність. Хочеться щоб вся команда визначилась, розібралась в собі, висказали претензії один до одного тощо, вирішили ці внутрішні проблеми і почали працювати. Хочеться щоб помінявся менеджмент в команді, почалася робота з вболівальниками. Підсилення потрібне: крайні захисники (і лівий і правий) 1-2 центральні захисники 2-3 нападники (ПОТРІБНО ГРАТИ В ДВА НАПАДАЮЧИХ)
Сховати
Стефа́н де Врей
Кристофер Жульен
Любимое занятие динамовского "болельщика" который футбол видел только по телевизору с украинскими комментаторами а играл только на компьютере - с высоты своей хацапетовки фантазировать на тему нового главного тренера Динамо Киев каждые 3 месяца. Какая смена тренера!? Как дети малые. Нельзя просто прити в команду в средине проигранного сезона сделать из г*на конфетку и выиграть чемпионство, при таких то соперниках. Да, стабильности нет, но посмотрите на состав в матче с таврией и станет ясно почему. Никакой Гвардиола на такое не способен, тем более в Украине.
Сховати
100%
А кто полностью развалил защитную линию? Где Алмейда с Юсуфом? Где Вукоевич? Не надо нести чушь про состав. Сколько игроков Блохин "ушел" из команды и кто из приглашенных при Блохине заиграл хотя бы на уровне ушедших? И даже эти могут играть намного лучше. Они просто не знают что делать на поле. А Блохин не в состоянии построить игру, т.к. похоже у него самого нет понимания как сформулировать принципы построения игры и как эти принципы привить игрокам посредством тренировок.
Сховати
Юсуф и Алмейда там где и должны быть. Нам нужны игроки более высокого уровня. Некогда супер надежный Михалик допускает такие ляпы что смотреть страшно. А подобрать состав можно только через игры. Сейчас очень много новых молодых игроков которых нужно привести ко одному состоянию прежде всего психологическому и создать им фундамент для дальнейшего роста и усиления команды. Кто в жизни управлял хоть каким-то коллективом понимает насколько это сложная система. Будь на месте Блохина кто угодно в такой ситуации - результат был бы не лучше. Строительство новой команды это долгий процесс (не ждите стабильной игры и в следующем сезоне и чемпионство в след сезоне мы не возьмем), а для того чтоб дать возможность развиваться молодым талантливым исполнителям - нужно избавиться от всего лишнего для оздоровления атмосферы в коллективе.
На мою думку, динамо бракує справжнього патріотизму і духу, яку несе емблема рідного клубу!Я вважаю таку команду можна побудувати лише на українських гравцях і на високоякісних і професійних легіонерах, нажаль самих українців бракує!А якщо ж молоді, то їм дають мало шансів себе проявити і списують в інші клуби (зозуля, як приклад). Я б дав Блохіну час, хотів би бачити команду яка б для початку вмирала на полі, а тоді можна ставити тактику і набиратись досвіду!наразі всі грають не для НАС, а для себе!!!Зараз купили, молодих українців -думаю, потрібно дати їм шанс і потерпіти нам усім!Я як і усі вболівальники рідного клубу, чекаю цього довго, ми пробували різні варіанти))!А ситуація така грошей вистачає лише на "шлак", який бачив наш клуб десь...!Нам рідко фартить з класними гравцями, як з Велозу!мабуть вперше так повезло)))тому я особисто ( це моя думка, можна її не розділяти) дав би шанс молоді українській (макаренко, чурко, цуріков, люлька.....)хай хлопці пробують, рік втратимо, та думаю в 2014 матимемо хорошу ДИНАМІВСЬКУ, саме ДИНАМІВСЬКУ команду і вся країна буде вболівати не за нас, як і раніше. Як показує час українські хлопці можуть рости і саме в динамо, якщо трошки потерпіти!!!
Сховати
Чурко-крот. Никто не даст шанса дублёрам и это уже очевидно.Начнутся отмазы типа нет времени для экспериментов и всё в таком духе.Для наших дублёров есть только один способ привлеч внимание-аренда за границу.Чем дальше игрок тем больше ему внимания.
Сховати
Я весь час говорив, що Динамо потрібен Блохін!!!Якщо ця тренерська лавка не поможе, думає потрібно міняти лавку у ВІП ложі!))
вот не знаю если среди украинских тренеров то я бы остановился наТаране
Сховати
Максимов, Григорчук?
Сховати
Николай Петрович Павлов!Он способен на многое что ни раз уже и доказал.Нужно очень сильно попросить что бы он поработал.Необычайно харизматичная личность,отличный стратег и тактик любящий доверять и работать с молодыми игроками.Для ДК варианта лучше нет.
Суркис никогда невозьмет тренера из низов лиги.Это в Англии,Испании,Италии практикуется.Ну разве есть в этих странах футбол?Главно забыть откуда ВВЛ пригласили
Вот в чём Блохину не откажешь так это в эмоциональности и очень большой веры в себя,переходящей в самоуверенность.Понято же что та ситуация,что есть сейчас,не могла не повлиять на ОВБ.Переживает человек и видимо изрядно.Главное что бы сердечко опять не дало сбой,а остальное поправимо.
Як на мене, істерика після матчу точно була, знаючи Блохіна, він міг і двері ламати, і матюкатись) Але писав - не писав, рвав - не рвав - питання третє, і не дуже цікаве. Щож, очікуємо новин після тієї "серйозної" розмови. Якщо вже така п*янка, то зараз якраз той час, щоб все ламати, всіх виганяти і робити кардинальні кроки. А якщо знову чутимемо пісню "вірю в тренера", "треба час" і теде від Суркіса, то це вже завідома ясна пісня, що на нас з наступного сезону чекатиме вже боротьба за 4-5 місця. Не скажу про те, що треба тренер-тактик і стратег (що саме собою має бути в такому клубі), просто нам зараз треба сильна рука у керма команди, а не істеричка, планомірна робота, а не ковбасня з краю в край, постановка хочаб якоїсь гри, а не "палаючі очі". Буде Блохін чи ні, а повернути треба кров з носу нормальну атмосферу в клуб. В світлі останніх подій і скандалів ми тільки те і бачили, що гравці гонять на Блохіна, він на них, всі винні, кругом істерика, а тим часом сама гра і футбол залишились десь дуже далеко. З.І.: це мій клуб і я підтримаю його хоч і в чемпіонстві, хоч і в провалі, але як вже остогидло читати потік бруду і сварок, хочеться дивитись футбол, а не розборки, хочу, щоб всі гравці, тренери і керівництво клубу були однією командою, а не шайкою зірок, котрі ведуть себе як герої казки про лебедя, щуку і рака.
дилема якщо Блохіна звільнити зараз то багато хто скаже мов не дали нормально попрацювати, команда за пів-року не будується і я частково з цим погоджуюсь, а якщо він пропрацює до зими і позитивних здвигів не буде то просто буде втрачено час, і новому тренеру знову доведеться будувати все заново...
Жду серьезной трансферной политики и, следовательно, серьезные денежные вложения в её (довели Динамо до такого состояния, будьте добры, «расплачивайтесь») Так же жду серьезную чистку....
"сообщение является ложным" Новость звучала довольно неправдоподобно. Что и подтвердилось... "Сегодня в 16:00 игроки и тренерский штаб встречаются с руководством клуба." Ждем сообщения о смене тренера либо о новом кредите доверия =).
Сховати
и. о. Хацкевич
Сховати
Не дай Бог!
Сховати
Не дай Бог! это Михайличенко
Сховати
точно!
Блин, столько негатива на Тараса вылили. Михалик хороший человек, он не мог столько зла принести