Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 4
Дуже хороші рядки!!!Браво, після таких слів, хочеться іти на стадіон!
Показати
Дякую, дуже приємно, я нажаль зараз не можу прийти на стадіон, але хоч своїм віршем може підвищу настрій моїм браттям-вболівальникам.
Коментарі по темі:
На мою думку, динамо бракує справжнього патріотизму і духу, яку несе емблема рідного клубу!Я вважаю таку команду можна побудувати лише на українських гравцях і на високоякісних і професійних легіонерах, нажаль самих українців бракує!А якщо ж молоді, то їм дають мало шансів себе проявити і списують в інші клуби (зозуля, як приклад). Я б дав Блохіну час, хотів би бачити команду яка б для початку вмирала на полі, а тоді можна ставити тактику і набиратись досвіду!наразі всі грають не для НАС, а для себе!!!Зараз купили, молодих українців -думаю, потрібно дати їм шанс і потерпіти нам усім!Я як і усі вболівальники рідного клубу, чекаю цього довго, ми пробували різні варіанти))!А ситуація така грошей вистачає лише на "шлак", який бачив наш клуб десь...!Нам рідко фартить з класними гравцями, як з Велозу!мабуть вперше так повезло)))тому я особисто ( це моя думка, можна її не розділяти) дав би шанс молоді українській (макаренко, чурко, цуріков, люлька.....)хай хлопці пробують, рік втратимо, та думаю в 2014 матимемо хорошу ДИНАМІВСЬКУ, саме ДИНАМІВСЬКУ команду і вся країна буде вболівати не за нас, як і раніше. Як показує час українські хлопці можуть рости і саме в динамо, якщо трошки потерпіти!!!
Показати
Чурко-крот. Никто не даст шанса дублёрам и это уже очевидно.Начнутся отмазы типа нет времени для экспериментов и всё в таком духе.Для наших дублёров есть только один способ привлеч внимание-аренда за границу.Чем дальше игрок тем больше ему внимания.
Сьогодні були два різних тайми, перший тайм просто ж....а!!!Другий звичайно підняв настрій!!!Але хочу сказати за одне - Я дочикався моменту коли просто получаю задоволення від персональної гри гравця - Велозу- ти просто звір, як він відчуває партнерів, бачить поле, це фантастика,його дії заставляють подумати, друже не здумай переходити в Челсі)))))
Показати
Але 3 втрати на початку були... Хоча безперечно дуже висококласний гравець. Кранчару би більше впевненості, і професійного працелюбства - знову шарився багато. А от Гусь і Міля показали,що для них ДК, усі б так. Коли почали працбвати всі одночасно - останні 30 хв. відсутність Вуко взагалі не відчувалась. У захисті з підстраховкою повний провал
Андрій, я за тебе болів не один рік, якщо ти думаєш тебе підтримають, як політика ти помиляєшся, ти хороший футболіст, та тупий як політик, я, як і усі знаємо ти такий політик , як з х... молоток, ти своєю заявою просто вбив у серці повагу до тебе, ладно Кличко, спорт, а так ти просто продався як повія, ти не динамівець, ти заробітчанин!!!!!вибачте кого образив, я за нього всею, душею, але так поступати......
Показати
подерживаю
No results found.