19 листопада 2012 17:17
11

Битва "Динамо" против самой дорогой команды Европы - на 1+1!

Важливий для київського «Динамо» матч 5 туру Ліги Чемпіонів УЄФА – тільки на 1+1! У середу, 21 листопада – битва команди Олега Блохіна проти найдорожчого футбольного клубу Парі Сен-Жермен.

Златан Ібрагімович – футболіст із чорним поясом по карате. Викручує ноги, руки і тіло, як хоче. Звідси: висока ефективність у атаці і несподівані рішення. У минулому матчі Ліги чемпіонів ПСЖ виграв у Динамо Загреб 4:0 і Златан зробив 4 гольових паси, що є суперрезультатом. А в останньому матчі без нього ПСЖ програв. Тож саме Златан Ібрагімович має велике значення для результатів майбутнього матчу!

«Динамо» - «Парі Сен-Жермен» - дивіться, 21-го листопада, о  21.45 , на 1+1. Вболіваємо разом!

А яка різниця де показують,на 2+2 чи 1+1,обидва канали без проблем йдуть на супутнику.
Все-таки, какие мы оптимисты
интересно, как скоро в Киев вновь заедет ЛЧ ? вот в чем вопрос
Сховати
Якщо об'єктивно дивитись на обставини, то не раніше 2014р. В цьому році майже "тухляк", що вийдем далі в ЛЧ, 2-е місце в ЧУ певно не займем, а якщо й займем, то треба ще відбір пройти. Найвірогідніше, що будем в 2013 році в ЛЄ.
Какой там 1+1, где его взять?.Была бы трансляция на 2+2 еще ладно... мои друзья в Европе смеются над нами -как приходится искать трансляции...
Сховати
На НТВшном спутнике все матчи ЛЧ. В чём проблема?
Лично я буду смотреть по НТВ+ Теннис.
Все на Златана, больше там играть не кому, так может перемогем
Кстати, почему матчи Динамо в ЛЧ перенесли на 1+1? Перед стартом ЛЧ обещали, что будут показывать на 2+2. И матч в Париже был на нем. А потом вдруг 1+1, начиная со второго тура.
Этот Златан просто монстр. Тэкс, а как наших пацанов карате поднатаскать?!
Сховати
Можно попробовать. Например у Хачириди неплохие задатки к дзюдо, судя по его удушающим приёмам. Может толк будет.