7 листопада 2012 15:48
9

Фанат "Динамо": "На поле выбегал обычный гопник. Мы провели с ним воспитательную работу"

Найобговорюванішою подією матчу четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Порту" стали зовсім не реалізовані Джексоном Мартінесом чи Андрієм Ярмоленком зручні моменти для взяття воріт і навіть не сам факт нічиєї, яка фактично відкинула киян у Лігу Європи. На жаль, стан колись найсильнішого українського клубу такий, що іншого повороту подій ніхто й не чекав. Родзинкою матчу став вибрик одного з глядачів, який вибіг на поле якраз в момент, коли динамівці проводили дуже гостру атаку на останній хвилині зустрічі.

Оскільки нетверезий молодик вибіг з того боку, де знаходяться сектори динамівських ультрас, гарячі голови відразу почали заводити улюблену пісеньку про шкоду від перебування на стадіоні фанатів. Через те ми звернулися за коментарем до одного з представників ультрас-руху київського "Динамо":

"На поле в кінці матчі з "Порту" вибігав звичайний гопник, - каже фанат, котрий не захотів, аби його ім’я розголошували. – З ним вже провели виховну роботу. Наші хлопці дочекалися, коли порушника випустять стюарди й правоохоронці. Йому науково-популярно дали зрозуміти, що негоже бігати, негоже зривати атаки. І що найголовніше, після таких витівок подумають, що якесь нарите чмо – ультрас. У нас є чіткі правила, згідно яких вибігати на поле суворо заборонено".

Додамо, що наостанок фанат відмів припущення, що порушник є прихильником однієї з інших українських команд, котрі ворогують з "Динамо": "То звичайний глоріхантер. Тепер він, мабуть, задоволений, бо його показали по телевізору й він вмить став героєм свого села". 

А по ТВ хіба показують такі моменти? УЄФА наче спеціально камери відводять кудись на трибуни. Трансляції не бачив був на матчі)
Сховати
Как же тут не покажешь, когда это чудо выскочило к воротам Порту, когда наши их атаковали? Потом камеры перевели на трибуны, но сам факт был виден.
Спонсор выбигания - фирма ООО и её гипсовые лангеты!
Господи, не публикуйте ТАКИЕ новости. Гопники, кто-то еще... Это вообще о чем?
Сховати
чет тебе не нравятся почти все публикации на сайте
Сховати
Брось. Просто читать как одни гопники другого опускают не особо интересно.
Судя по видео, воспитательную работу начали еще стюарды.
На него сейчас такой штраф наложат, будет несколько лет отрабатывать. Ему еще аукнется его глупость.
В дупу накопати дибіла!