6 листопада 2012 17:28
12

Коньков посетит штаб-квартиру УЕФА

На запрошення Мішеля Платіні президент ФФУ Анатолій Коньков 6-7 листопада відвідує штаб-квартиру УЄФА в Ньоні. До складу української делегації, що вирушила до Швейцаріі, увійшли віце-президент Віталій Данілов і тренер національної збірної Олександр Заваров. В ході візиту передбачається зустріч з президентом, генеральним секретарем УЄФА, директором і співробітниками підрозділу Національних асоціацій.

Напередодні від’їзду прес-служба ФФУ поспілкувалась з президентом Анатолієм Коньковим.

- Які основні проблеми ви збираєтеся обговорити з Мішелем Платіні?

- Перш за все, хотів би подякувати Мішелю Платіні за запрошення. Я впевнений в нашій плідній співпраці на благо розвитку українського та європейського футболу. А питань для обговорення в нас є досить багато − це в першу чергу програми розвитку масового дитячо-юнацького футболу, ми хочемо створити всі умови для того, що б в наших клубах було все більше і більше українських талановитих гравців. Так само важлива і програма допомоги масовому футболу.

Пріоритетними в співпраці для нас є впровадження програми УЄФА з ефективного управління, впровадження тренерської Конвенції УЄФА, розвиток жіночого футболу в Україні, зміцнення бази для розвитку дитячо-юнацького футболу та підготовка висококваліфікованих тренерських кадрів. 

Главное страусинные туфли надеть, как у старшего патрона, чтоб выглядеть богато.
А флаги на заднем плане он с собой возьмет?)
Платини - Конькову http://www.youtube.com/watch?v=m-Z3GyAshaE&feature=player_detailpage#t=0s
Хоть бы не нажрался там, как в Кишинёве... А то ведь попробует Hennessy D'or Napoleon и пиши пропало...
Ну, Виталия Данилова, понятно, за прошлые Выдающиеся заслуги перед Украиной, перед украинским народом и за то, что порой посещал футбольные матчи. А вот Заварова, как генерального тренера сборной надо было вести однозначно, он же Мишеля знает, так и Конькову глядишь легче будет, там по бумажке не катит!
На ковер вызвали :)
Сховати
Давно пора уже...
"ответственным за встречу делегации ФФУ назначен член Исполкома УЕФА Г.М.Суркис"
Платини приглашает Конькова зайти в кабинет на разговор. Платини: "Оптимально быстродействующая система, описывается вполне статистически. Но в наш век, тотальных преобразований и космического прогресса, ещё встречаются писсиместически настроенные индивидуумы, которые глобально мистифицируют банальную эрудицию." КонькоФФ после недолгого раздумия отвечает: "Ну да! Так-то оно так! Чего не бывает если чего-нибудь да не было! А если беда какая приключится? Оно-то можно ежели что, но ничто иное как дескать, ежели его взять с другой стороны, то нате вам и пожалуйста!"
Сховати
Ой.....что-то у меня голова закружилась...)))
Сховати
Это из анекдота, записаного мной на капоте пирожка под диктовку афицианта из ресторана на ЮБК в 1999 :)
Зачет! Улыбнуло еще как )))