17 травня 2012 16:00
42

Аруна покинет "Динамо"?

Согласно появившемся в Твиттере сообщениям, полузащитник «Динамо» Лукман Аруна может вернуться в Западную Европу уже эти летом.

Якобы об этом рассказал агент игрока Джон Шитту.

Отметим, что достоверность этой информации вызывает очень большое сомнение, ибо она распространялась только через Твиттер. 

UPD. Первым эту новость опубликовал у себя в Твиттере нигерийский журналист Колин Удо.

Мені Аруна з перших матчів за Динамо не сподобався. Гру на Суперкуболк з Шахтарем зіграв непогано, а далі - все гірше і гірше. Найбільше бісить його якась байдужість і флегматичність на полі. В перших матчах навіть жуйку жував під час гри. Якщо ти весь у грі, у боротьбі,максимально зконцентрований то про жуйку і думати ніколи, не те, що жувати! Про неточність його ударів все багато писали. Єдиний плюс - це вміння тримати мяч, незважаючи на пресинг. Але не раз були епізоди, коли через свою загальмованість і розслабленість втрачав мяч на рівному місці. У чому завжди була сила Динамо? У півзахисті! Скільки прекрасних майстрів там грали. А тепер київський півзахист - це збіговисько безхарактерних амеб, за винятком Вукоєвича і Гусєва (якщо грає в середині поля). Немає диспетчера, всі півзахисники якісь однобокі, без універсалізму. Геть пропали гравці з сильним ударом здалеку, що теж було фірмовою ознакою Динамо. Де нові Лайки, Кузьменки, Войнови, Мунтяни, Сабо, Біби, Боговики, Литовченки, Буряки, Деркачі і т.п.? Залишився один Алієв, і той стріляє З ГРИ занадто рідко. У тій же злощасній грі з Зорею так ні разу і не вдарив з 25-40 метрів, а бити в останні 15 хв. гри потрібно було ЩОХВИЛИНИ, хоча б у розрахунку на рикошет. Одним словом - Аруна не те, що нам потрібно. Сподіватися на те, що він у другому сезоні прибавить - це не надто серйозно.
только бы не утка...
Не дивлячись на його колір шкіри,одна з небагатьох "світлих" плям в команді...Якщо піде він,залишиться Нінкович,який свій футбольний хист вже давно згубив за чаркою "Козацької ради" з Мілевським і Алієвом....
Прочел все, что народ здесь пишет. Очень смахивает на это: )))) http://video.google.com/videoplay?docid=-7533488415746710522
Zizou,ну ты и размахнулся...)А кто играть-то тогда будет???
Ору со всех вас вышенаписавших,великие футбольные гуру!!!
Я давно говорил, что он клоун,а клоунам место в цирке. Пусть уходит.
слишком хорошо, что бы быть правдой) еще бы спихнуть Богуша, Юссуфа, Алмейду, Каддури, Попова, Алиева, Нинковича, Кравца, Идейе, было бы вообще отлично.
Сховати
а самое главное к ним впридачу Сёмину, Игнатьеву и тд, всем Тищенкам которых привез так же билет в один конец..
Якщо це правда,то це хороша новина
Нет,неужели!Я не могу в это поверить!Не поверю,пока не увижу своими глазами заявку на сезон!)Думал что хороших новостей не дождусь от нашего клуба ещё долго...ан нет,всё-таки удивили!)