2 грудня 2010 18:17
44

Милевский обиделся на Василькова (ВИДЕО)

Несподівану реакцію отримала у футбольних кругах стаття журналіста Миколи Василькова «Ярмарок Марнолюбства» (http://www.ua-football.com/ukrainian/news/4cea8260.html) , в якій відомий телеведучий розказав про подорож разом зі збірною України у Женеву на товариську зустріч проти Швайцарії. У цьому щоденнику Микола поділився враженнями від спікування з гравцями, зокрема розповів випадок в літаку, коли футболісти Алієв та Мілевський накинулися на одного з пасажирів, що через відсутність вільних місць змушений був сісти поруч із гравцями. Виявилося, що цей матеріал сильно уразив за живе самих футболістів, при чому свої коментарі дали не лише учасники інциденту, а й ті, хто того разу до Женеви не літав. Сьогодні о 23:50 на ICTV у программі «Третій Тайм» ведучі та гості студії розберуть цю ситуацію, поки за декілька годин до етеру у YouTube потрапили фрагменти скандального відео!

каждый за собой должен следить и не лезть в чужие вещи как делает этот васильок,каждый отвечает за свои розговоры и поступки,а этот конь пытается розпиарить себя дешевым тупым видео
Милевский не обиделся. На обиженных воду возят.
Вспомните высказывание Джереми Кларксона про Руни, во время передачи "Топ Гир". На этом фоне, адекватные замечания Николая Василькова просто сама невинность.
Все и так знают кто такие Аля и Миля, тоже мне Америку открыли.
Сховати
Ну и также все знают, кто тако
Точно так же все знают, кто такой Николай Васильков... Потому, думаю, правда где-то посредине...
я так вважаю: якщо цей інцедент мав місце - то порція критики Мілі і Алієву не завадить. І буде хорошим уроком. Якщо це брехня (і я маю надію що так воно і є) - то тоді очевидним фактом стане низький професійний рівень української спортжурналістики. Бо я дуже добре пам"ятаю яким брудом ЗМІ поливали Динамо ще зовсім недавно.
Миля , проучи козлодоева . Мыкола - "свыня в ермолке" , а форсу как у Савика Шустера.
Милевский грозный
Якщо не помиляюсь, то Васильків родом зі Львова, працював в структурі шахтаря. В кожній своїй передачі він іронічно висміює гравців Динамо. Його журналісти проводять провокативні опитування і задають цинічні запитання. Моя думка, - це підла і підступна особа, його репортажі не варті уваги. І ще, на місці Ярмоли, я б ту рижу дуру з програми Василькова "снял бы с наги".
Сховати
Поддерживаю :)
Колян палку перегнул, но то, что он болеет за Шахту бред... Он норм относится к этой команде, но он за ДК с детства!
У Андронова на конфе спросили что он думает об этой статье, он сказал что тоже летел в том самолете и что тот человек, на которого они наехали, был подвыпивший, к тому же послал он их первый. А Мыкола сидел дальше него и вник в эпизод уже когда Миля и Аля начали учить этого человека жизни. Ну а вообще, говорит, что у наших футболистов, при чем не только у этой парочки, действительно есть проблемы, описанные Васильковым.