25 жовтня 2010 07:33
40

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: "Получили два гола - всё, удар ножем в сердце мне"

«Волынь» - «Динамо» – 1:2. Послематчевая пресс-конференция.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Я дуже розстроєний тими обставинами, які складаються в трьох останніх матчах. Притому ми являємось кваліфікованою командою та не находимо методи, щоб вести гру з суперником, бо граємо у відкритий футбол. Ми не граємо в класику, бо немає у нас майстрів на короткий та середній пас і повністю відсутнє логічне мислення. Футболісти дуже погано думають, і я вже замучився кожного разу їм про це говорити. На тренуванні одне, а виходять на гру та забувають, грають як хочуть. З «Таврією» грали, те саме… І тут вийшли 20 хвилин перелякані, отримали два гола – все, удар ножем у серце мені, вболівальникам по психології, я не знаю, як взагалі люди другий тайми висиділи.

Ну вийшли перелякані, ну грайте в свою гру. З «Шахтарем» те саме. Перелякались, сіли в захист, отримали гол. Я їх прошу – не закривайтесь в захисті, краще пропустіть 10, але забийте 9, люди ж приходять на голи подивитись, а не на паси назад та поперек поля. Бояться грати агресивно, в мене колись грав Польний, його нетреба було настроювати, бо він мав справжню спортивну злість та агресію, так він всім нападникам на вухо кричав: «Ще раз тут в штрафній появишся, то я тобі голову переламаю і ноги переламаю, якщо будеш тут бігати».

А зараз в нас Годований та Шарпар - інтелегантні ляльки. А Гринченко ви бачили? Піжонська походка і більше нічого, а я між іншим йому капітанську пов’язку дав, з-за нього два гола забили. В перерві прийшлось перенастроювати команду в правильне русло. Майкон – боягуз, з бразильської інтелігентної сім‘ї, там грошей не треба, і йому нічого не треба.

- Виганяти його треба…
- Спробуй звільни, за нього заплачені гроші та діючий контракт. Ми зіграли 15 хвилин, а міняти треба було 8 чоловік. А заміни всього 3, от я й ламав голову, що ж робити? В першому таймі нікого взнати не міг. Добре, що на них щось подіяло і в другому таймі була інша гра.

Я їх попереджав, з суддями не говоріть – бо грати будете 11 проти 14. Ви ж самі бачили… А хто їм що зробить, про них говорити не можна, вони ж недоторкані. Свавілля.

Саме цікаве, що всі команди, які приїздять до нас, окрім «Шахтаря», по півматчу тягнули час, лежали, не давали нам грати. Та забийте нам ще 5 голів, але грайте, та давайте нам грати.

Почалась перепалка між журналістами…

Кварцяний:
- Ти п’янь, вийди звідси. Де начальник охорони? Вивидіть його. А начальнику охорони скажіть, що він вже не полковник, а єфрейтор (сміх в залі).

Нам сьогодні не давали грати, паузи, заміни. Всі бояться грати з нами відкрито всі 90 хвилин. Суддя їм підігрує, вони лежать, все це фіктивно. В попередньому матчі «Таврія» лежала на полі 30 хвилин. І так у всіх матчах. Чому нас всі бояться? Забийте нам 10 і ми вам 9, але грайте. Бо для цього ми й граємо, щоб робити свято, а не валятись по півгодини на полі. Будемо розбиратись… Я звільнив трьох тренерів, звільню службу безпеки за бардак.

Я ще хочу подивитись повтор з пенальті та з поза грою. Нас нічого не спасає, але  ця липова підтримка з боку суддів, вона не допомагає «Динамо», а навпаки, грає з ними злий жарт. Ця підтримка не личить такій команді, як «Динамо» (Київ). Навіщо їм помагати? Не знаю. Колись Ігор Михайлович сказав, «нам помагати нетреба, бо ми київське «Динамо», і хто цим займається, ми будемо з ними сваритись».

Так от, я знаю, хто цим займається. Я знаю організацію «Динамо», та Лужний там любому судді глотку перекриє, якщо адміністратори не попрацюють з суддями. Знищується нормальна спортивна гра за очки. Взагалі, у всьому світі існує симпатія суддів до господарів, але це не про «Динамо»… Тут симпатія завжди на їхньому боці. З якої статі їм завжди симпатія? Ну не я ж один дурак, чи вся країна дурні – всі бачать ту симпатію. От скажіть чесно, була сьогодні симпатія з боку суддів в сторону «Динамо»?

Журналісти:
- Була, сьогодні і завжди!
- Дякую, мені була важлива ваша думка. Отже я не один, а солідарний з журналістами та переповненим стадіоном. Я розумію, в них інші задачі, євро кубки… Сьогоднішня перемога «Динамо» склалась з дрібниць, і всі ці дрібниці були проти нас.

Гливінський:
- Хочу привітати вас, сьогодні дійсно  ваша команда грала в яскравий та відкритий футбол, в той якій ви бажаєте бачити. Але можливо провали в обороні не дали вам добитись позитивного результату?
- Я, Саша дозволяю тобі зайти до роздягальні та запитати у футболістів, чого так сталось. Але я ніколи за 33 роки не давав завдання грати від оборони.

- Чому не грав Ващук?
- Я дав шанс 20-літньому Годованому, бо він може бути кращим ніж сьогодні, а Ващук, може гарно сьогодні відіграти, але краще грати він вже не буде.

Ми багато атакували та могли багато забити – і пенальті було, Бодю захисник Динамо коліном зачепив. Але скільки можна про одне й теж. Мені важко говорити про це. Дякую.

На месте ДК и Лужного в суд бы обратился за моральной компенсацией за такие слова если Кварцяный не предоставит доказательства своих слов. А на получнные в счет моральной компенсации деньги можно было б на волыне соорудить футбольную площадку и подарить футбольный инвентарь какой-нибудь школе...
Сховати
Светильников на эти деньги купить - это был бы нормальный ответ... А пропускать эту грязь нельзя! Пусть у Кварца и тараканы в голове, но он же должен отвечать за свои прессухи!
Местный сумасшедший, не стоит обращать внимания.
Безусловно, что Кварцяный человек с неуравновешенной нервной системой и должен находится под постоянным наблюдением соответствующих медицинских специалистов. Но, к сожалению, и это следует признать, только благодаря ему и выживает футбол в Луцке, уйдет Кварцяный и футбол в регионе постигнет участь их соседей из Ровно, Тернополя, Житомира, Ивано-Франковска.
Что бы Кварцяный не говорил а зайбе Дианмо свои голы и Волынь свои голы (включая "пенальти" счет был бы 2-7 в поользу динамо
Кварц - это живой генератор бреда.))) Это интервью отредактировано, вот фрагмент из его вьюхи, расставляющий всё на места:))) "Да, только мы забили гол, как отключили свет. Кто виноват? Подобный случай был в 1994-м, когда Лужный еще сам играл здесь. Мы тогда 0:2 проиграли. Может, электросети сделали это специально? Нужно менять городскую власть! Но что-то меня уже занесло."
Сховати
))))))))))))))))))))))))))))))))) Блин я знал что после этого матча вьюха у Кварца будет отпад. Как всегда камеди курит)) Жаль не получилось по ящику на эти перлы глянуть)))
Да уж... Кварц просто превращается(тился) в клоуна!!! Эти его высказывания... уже просто не смешны! Сам на прессухе, без вопросов журналистов, бред несет, чувствуя что "звезда" и "на него" ходят. Стыдоба!!! Пора уже и попуститься!!!
та он тока орет, хоть бы игру команды настроил! то хвалил Майкона, когда тот забивал , теперь говорит тот интелегент и никакой.ну реально Бетао руку подавал, фейр-плей все норм. а он хотел что бы ноги отрывал форвард защитникам? lol
Кому отвечать? Больному на голову?
Сховати
Нет - не ему, а тыс. болельщикам,на глазах которых обделывают их команду.
А Мне хотелось бы, чтобы Суркис ответил на все это. Я, конечно, понимаю, что тут Кварцяного не переубедишь, но и молчать, Я считаю, не правильно
Главное, что "Шахтер" не симулянты. Гы