24 лютого 2010 10:17
45

На повестке дня - "Динамо"

У Високому суді Лондону залишається нерозглянутим позов щодо футбольного клубу "Динамо", поданий Григоришиним проти молодшого брата Суркіса Ігоря, його компаньйонів у клубі батька та сина Згурських, а також низки офшорних компаній.

Григоришин оскаржував дії Суркісів, які призвели до втрати ним частки в "Динамо", хоча свого часу він мав 18% акцій.

Суд визнав неналежними відповідачами Суркіса, Згурських та майже всі компанії, окрім однієї, яка перебуває під британською юрисдикцією. Але і цього було достатньо Григоришину.

Розуміючи, що цей процес може призвести до втрати контролю над клубом, Суркіс подав апеляцію на рішення Високого суду. У свою чергу, Григоришин подав зустрічну апеляцію, вимагаючи залишити всіх відповідачів.

І от тепер у березні 2010 року повинно відбутися засідання, яке визначить, чи буде віршуватися доля київського "Динамо" у лондонському суді.

А они ущипнут. Кроты такой шанс не упустят. За счет одной только молодежи не выплывем. А первый признак розвала - нееуплата зарплаты(((
Сховати
Откуда информация о З.П. ?
Григоришин теперь "на коне"! В штабе Януковича постоянно тусовался. А теперь будет нервы Динамо трепать, благо есть поддержка у Ахметова, а тому ох как не терпится Динамо "ущипнуть"... Можно только представить что они могут намутить... Дай Бог чтоб все тихо-мирно прошло! Удачи и успехов Динамо!!!
Реально. За счет продажи игроков Динамо Сурок переживает кризис. Приобретений ноль, а продаж пол команды.Неужели в мире нет игроков Достойных. Даже Динамо 2 никого на перспективу не прикупило. Явно ждем решения суда.
а реально нужны инвестиции ----нет стадиона клубного, нет результата в европе, нужны новые инвесторы
Сховати
Ага. Но не григоришинские. Он же сам признался, что хочет отобрать Динамо у Суркисов исключитильно из чувства мести.
Ну не ленитесь! Поднимите интервью Григоришина сразу после т.н. "революции"! Вопросов ни у кого не будет! Игроков он будет прикупать... Тьху...
Чем бы дитя не тiшилось.... Как я уже в другой теме написал Сомневаюсь что Суркис ДК кому-то отдаст! А тем более Григоришину