Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
Уже есть http://video.fcdynamo.kiev.ua/tv/day/dvostoronka_06092011/
Показати
грустный какой то Семин, озабочен чем то...Михалик скоро в основе будет,Гусев,новички неплохо себя проявили,но как то грустно выглядит ЮПС,за Ромкой скучакт...)
Тому що Спартак, на відміну від Динамо, грав у груповому раунді ліги чемпіонів, де бонуси набагато вищі - подивіться на дані Шахтаря...
Показати
точно
Цікаве вью. А два можливих футболісти для підсилення Динамо (за позиціями) - це легкий форвард (типу Бангури) та опорний півзахисник(на підміну Вуко)?.. Хоча я б і від сильних крайніх захисників не відмовився. Бажано вітчизняних, але де їх взяти?.. І в збірній подібна проблема є.
Показати
не забывай про позицию левого защитника. Несмачный резервный вариант, которого летом могут отпустить на вольные хлеба, Бадр подвержен травмам и его скорость Семину нравилась в центре поля а не на фланге, остается один Попов, который Семину не особо и нравится, хотя отдается на поле полностью
Немного раньше можно было взять Ярмаша, но сейчас он скис, не надо было отдавать Романчука- после перелома ноги люди ведь и играют еще, а руководство Динамо сплавило его, да еще и хорям!! Ну и видя провблему крайних защитников, можно было покопаться в молодежной команде или в Динамо 2 и наигрывать потехоньку хоть кого- то, тот же Петров вроде неплох. ну, это по поводу правого и левого защитников ))
Взимку говорили, що Рамос хоче знайти сильного українського голкіпера. Можливо, Худжамов піде у Дніпро? Лаштувка не вражає...
Показати
Зимой Рамос много говорил, и слухов о Днепре тоже было много. Каниболоцкий есть, которого необходимо ставить в рамку ворот, так как у парня огромный потенциал. И для меня загадка почему играет Лаштувка, а не Антон, который до прихода Рамоса стабильно и уверенно стоял на воротах.
Є ідея. Після першого чемпіонату розігрували медалі у стикових матчах лідери двох підгруп. За золоті медалі грали Динамо та Таврія, за срібні - Дніпро та Шахтар. Відповідно у цих чотирьох команд на одну гру більше від усіх решти постійних учасників вищої/премєр ліги.(Наскільки я розумыю таким учасником крім цих команд є лише Металург Запоріжжя). Золотий матч Динамо та Шахтаря додає ще один матч у цих команд. От і все :)
Показати
viklop, пожалуй ты прав. Одна поправка - Таврия с Динамо действительно разыграли "золото", Таврия победила, а Динамо получило "серебро". Тогда выходит (точно не помню) Шахтер с Днепром разыгрывали "бронзу". ЗЫ К таблице больше претензий не имею :))
Коментарі по темі:
Приблизно 5 млн євро?
Показати
Это вопрос не ко мне, я чужие деньги не считаю!
Натяк на Алієва зрозумілий :)
Показати
Это даже ненамек, это прямая речь!
Дякую, Віан, як завжди цікаво. Як вважаєш: 1. у зв`язку з травмою Михалика (здоров`я Тарасу!), чи не потрібно Динамо придбати центрбека? Чи обійдуться внутрішіми резервами - Юссуф, Алмейда, Бетао, Хачеріді (ІМХО їх орієнтовно так ранжує Палич) + Парцванія, Новак з Динамо-2? 2. чи будуть взагалі взимку трансфери у Динамо, як придбання, так і втрати (оренди) футболістів?
Показати
На здоровьячко. Трансфер будет, думаю - предельно ясно какой и кто. Будет ли центрбек? Думаю нет, так как есть у команды резервы на эту позицию.
На Динамо веб-тв є вже огляд матчу. По таймах: http://video.fcdynamo.kiev.ua/match/friend_games/zenit_1_13022011/?quality=3 http://video.fcdynamo.kiev.ua/match/friend_games/zenit_2_13022011/
Показати
спасибо огромное!!!
Дніпро стане третою силою тоді, коли прийде самостійний тренер, який вкаже на двері (або хоча б покаже місце) Стеценку і наведе лад у команді. За підбором виконавців Дніпро давно повинен був вийти як мінімум на чисте третє місце у чемпіонаті україни та стабільно грати у Європі, але із субєктивних причин (читай Стеценко - ІМХО), зробити цього не може. По Воробею, Дишленковичу та Романчуку - подивимось, як вони проявлять себе у майбутньому. Хоча я в свій час вірив що з Романчука виросте надійний лівий деф для Динамо та збірної. Але травми його замучили, внаслідок чого із Динамо його відверто "списали"...
Показати
Так Днепр анонсирует, что на днях огласит имя нового тренера, что переговоры идут активнейше. Якобы это будет авторитетный иностранец уровня Хуанде Рамоса! Так что все может быть, может и Стеценко таки подвинут наконец то!
No results found.