Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 212
Ivan, значить пора до окуліста
Показати
dynamic1927, Дякую. За компом і без окулярів в свої 73. Так що бачу...
- "12 близькосхідних країн хочуть усунути збірну Ізраїлю з футболу від змагань"
- "Проти участі Ізраїлю у турнірах виступають Палестина, Саудівська Аравія, Катар та ОАЕ"

То 12 країн чи 4???
Показати
dynamic1927, Ви правильно примітили що замість 12 вказані лише 4 ,там арабськи країн вистачає (Оман ,Ємен,Йорданія,сирія ,Ліван,Ірак, іран) ну і можливо країни Північної Африки
Витрачати на гравця 12 мільйонів євро під час війни?
Показати
dynamic1927, а чому Ви дивуєтесь для кротів навідь під час війни це копійки а для Динамо нажалб солідні кошти ,Ви подивіться на їхні прибутки (ЛЧ,Мудрик,Трубін,Соломон,оренди Марлона Вітао Тете,Додо та інших) придбали двух грузинів ,Міроші ізраельтянина,і ще кілька бразильців
Стадіон Вереса також був сертифікований, але це не завадило вам зарахувати технічну поразку на користь шахтаря
Показати
*Інгульця
serg_max, а чому ви думаєте, що наші погодились на перенос? Офіційно повідомили, що "делегат матчу прийняв рішення про перенесення гри" і
⚠️ "Остаточне рішення щодо подальшої долі поєдинку буде прийняте пізніше."
Показати
dynamic1927, На різних ресурсах пишуть різну інформацію. Я виходив, наприклад з такої "За годину з невеликим делегат УАФ провів оперативну нараду за участю головного арбітра матчу, а також представників «Минаю» і «Динамо» — Желько Любеновича та Олега Гусєва.

У результаті нетривалої дискусії, з урахуванням того, що на стадіоні «Минай» відсутнє штучне освітлення, сторони дійшли спільного рішення перенести проведення матчу на інший термін."

Як на мене, у Вашому повідомленні також згадється про перенесення. Але, делегат матчу ж явно не уповноважений приймати рішення про перенесення. Його компетенція - прийняти рішення про зупинку матчу через неможливість його продовження з певних причин. Рішення про перенос, або не перенос, а тех. поразку однієї з команд приймають інші органи. Напевно, що заслузовується позиція двох клубів, і якщо обидва клуби висловлять згоду грати матч в інший день, то скоріше за все матч будуть догравати, тобто він буде перенесений.
Для технічної поразки Минаю, напевне, представник ДК повинен був би настоювати на продовженні матчу (зафіксувати це в протоколі), але делегат повинен був би сказати/зафіксувати в протоколі, що продовження матчу неможливе.
Клуб-господар не забезпечив умов для проведення гри. Згідно регламенту це технічна поразка!
Показати
dynamic1927, Це в першу чергу питання до тих, хто атестував цей стадіон для проведення змагань і яким чином він був допущений.
На 100% упевнений, що кроти взяли би в подібній ситуації технічну поразку і на шару отримали би 3 очки. Памятаємо з типу замерзлими полями і так далі. А наші погодились на перенос, незрозуміло нахіба.
Цікаво, де діваються ті "вболівальники", які тут лише після невдалих матчів?
Показати
dynamic1927, а сегодняшняя победа Динамо что-то меняет в нынешнем состоянии команды? Любой трезвомыслящий болельщик понимает, что команды, по сути, нет, я не предвилится, пока рулит Суркис. Я тоже по инерции болею, но не нынешнее недоразумение, а за имя, с которым я вырос и гордился им.
А про незареєстрований чистий гол Руху чомусь промовчав
До речі, арбітр ВАР, який малював лінію буде відсторонений чи лохметівці його витягнуть? Це ж наскільки треба хотіти відмазати шахту, щоб таке зробити!
Показати
*незарахований
Terz, відповідь я так і не почую на своє питання?
Показати
dynamic1927, Ви мене про щось запитували? Динамо із нинішнім захистом та воротарем, після голу на перших хвилинах, могло б і не врятувати гру. А гол цей – скасували. Чистий гол. І це бридко.
Santos, а до чого тут вони? Так, вони зіграли дуже погано, захисники не рівня Динамо, але ж хіба вони давали смішні інтерв'ю з відмазками після гри?
Показати
dynamic1927, яки відмазки? Ви гру дивились? Якщо б не відмінили перший чистий гол, впевнені, що ми би виграли?
No results found.