3 грудня 2023 14:56
8

Матч "Минай" – "Динамо" сьогодні не відбудеться. Гру перенесли

Матч 16-го туру Прем'єр-ліги "Минай" - "Динамо" сьогодні не відбудеться.


На 2-й хвилині зустрічі гра була припинена через повітряну тривогу.

У результаті було вирішено перенести зустріч, оскільки на "Минай-Арені" відсутнє освітлення.

Раніше повідомлялося, що "Минай" та "Динамо" зіграють навесні.

В феврале/марте на минайском огороде даже в светлое время суток будет тяжело играть. Тогда все поймут название игры "копаны мяч".
Який безлад в країні - такий і в УПЛ(
Яким хєром команда з таким стадіоном взагалі в УПЛ грає? Я розумію - війна! Але немати елементарного , освітлення - це п..ць(
Сховати
VoValdo, поруч є Авангард з освітленням. І він заявлений як резервний. За бажанням все можливо.
А що це за цирк як цей стадіон пройшов лізензування якщо на стадіоні відсутне освітлення ?
Клуб-господар не забезпечив умов для проведення гри. Згідно регламенту це технічна поразка!
Сховати
dynamic1927, Це в першу чергу питання до тих, хто атестував цей стадіон для проведення змагань і яким чином він був допущений.
На 100% упевнений, що кроти взяли би в подібній ситуації технічну поразку і на шару отримали би 3 очки. Памятаємо з типу замерзлими полями і так далі. А наші погодились на перенос, незрозуміло нахіба.
Сховати
serg_max, а чому ви думаєте, що наші погодились на перенос? Офіційно повідомили, що "делегат матчу прийняв рішення про перенесення гри" і
⚠️ "Остаточне рішення щодо подальшої долі поєдинку буде прийняте пізніше."
Сховати
dynamic1927, На різних ресурсах пишуть різну інформацію. Я виходив, наприклад з такої "За годину з невеликим делегат УАФ провів оперативну нараду за участю головного арбітра матчу, а також представників «Минаю» і «Динамо» — Желько Любеновича та Олега Гусєва.

У результаті нетривалої дискусії, з урахуванням того, що на стадіоні «Минай» відсутнє штучне освітлення, сторони дійшли спільного рішення перенести проведення матчу на інший термін."

Як на мене, у Вашому повідомленні також згадється про перенесення. Але, делегат матчу ж явно не уповноважений приймати рішення про перенесення. Його компетенція - прийняти рішення про зупинку матчу через неможливість його продовження з певних причин. Рішення про перенос, або не перенос, а тех. поразку однієї з команд приймають інші органи. Напевно, що заслузовується позиція двох клубів, і якщо обидва клуби висловлять згоду грати матч в інший день, то скоріше за все матч будуть догравати, тобто він буде перенесений.
Для технічної поразки Минаю, напевне, представник ДК повинен був би настоювати на продовженні матчу (зафіксувати це в протоколі), але делегат повинен був би сказати/зафіксувати в протоколі, що продовження матчу неможливе.