3 грудня 2023 17:00
8

Виконавчий директор УПЛ: "Про технічну поразку "Минаю" проти "Динамо" не йдеться. Стадіон сертифікований УАФ і допущений"

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий в коментарі Tribuna.com заявив, що на цей час «Минаю» не загрожує технічна поразка за скасований через відсутність освітлення матч 16-го туру УПЛ з «Динамо», який був призупинений на 2-й хвилині через повітряну тривогу.


- Чому матчі УПЛ проходять на стадіоні, який не має належного освітлення?

- Оскільки нормативно-правовими документами УАФ передбачено, що допуском стадіонів до змагань в УПЛ та ПФЛ займається саме УАФ, це запитання краще адресувати відповідному комітету УАФ, який атестує стадіони.

- А чи загрожує тепер «Минаю» технічна поразка через сьогоднішню ситуацію з матчем проти «Динамо»?

- Оскільки даний стадіон на сьогодні сертифікований УАФ та допущений до проведення матчів Української Премʼєр-Ліги, то на даний момент про технічну поразку не йдеться.

Тим паче на цьому стадіоні протягом сезону уже відбулись багато матчів, як і в минулому сезоні він приймав матчі УПЛ, - сказав Дикий.
дикий не погано прилаштувався ,за атестацію стадіонів відповіда УАФ,за арбітрів відповіда комітет арбітрів який теж при УАФ,за трансляції відповідають самі клуби УПЛ ,за що відповідає УПЛ створити календар матчів,знайти титульного спонсора(букмекерська контора),і створеняя власного сайту ?
як би були кроти то пойшлося
Стадіон Вереса також був сертифікований, але це не завадило вам зарахувати технічну поразку на користь шахтаря
Сховати
*Інгульця
Вот на сертификате и надо было играть.
Дивно. Без наявності підігріву поля стадіон не сертифікується, а без звичайного освітлення - будь ласка! Не інакше, за допуск декому "занесли", а на війну можна все списати.
Железная логика. Стадион сертифицирован, но проводить игру на нем нельзя. Попадопуло - бери, бери, я тебе еще нарисую.
Без освещения! Ну-ну!!!