Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 206
Tyrant,
Це ще, як мінімум декілька років чекати, бо в Динамо в 22-24 роки гравці тільки розпочинають бути перспективними.
Показати
Козак, ти на кожній гілці поливаєш брудом все що зв'язане з Динамо. Для чого ти сюди заходиш? Показати наскільки ти розумово відсталий?
Falkus_Kibre,
Синку! А не пішов би ти ... Лизати! В тебе бачу окрім цього нічого в голові не має.
Показати
"Синку"? Цікавенько... Скільки років тобі, красунчик? Я-то піду. Але от від тебе я бачу завжди коменти тільки "обкакуючі" Динамо Київ. А що в мене в голові - тебе взагалі не повинно стосуватися.
Дуже влучне зауваження!
Показати
Козак, ти йому ще сраку підлизни.
Все як завжди: Для підвищення власної самооцінки, конче необхідно нагидити на Франкова:)
Показати
Козак, "нагидити" на тебя надо, а потом догнать и еще раз "нагидити"
Ferad, Не так вже й смішно було б тобі якби розумів деякі речі трансферного ринку. Нам достеменно не відомі всі умови цього трансфери. Хто, для чого і на яких умовах його купував. Які відносини між китайськими і європейськими клубами і до того ж тобі відомо скільки китайських інвесторів в європейських клубах? Тож я б утримався від категоричності.
Показати
Козак, ну конечно. Тыкать пальцем в небо это не значит что дыра будет там, ещё достать до него нужно. Прямо гениальный план, как игрока заманить в Европу, потому как Шахта его туда не отпускает. И кто же интересно в плюсе будет от таких многоходовок? Короче в данном случае бред и маразм полнейший, лишь а бы к каждой новости комент оставить)))
Кепа, Синку! Школу я закінчив ще коли ти був дуже маленьким і вимахував джгутиком. Тож пропоную не бикувати і згадувати свої шкільні походеньки зі своїми ровесниками.
Показати
Козак, я бы тебе на лицо нассал, чмо болтливое. Под каждой новостью чушь пиздануть готов.
Ferad, Я дуже багато переглядав йог виступи! Якщо все складеться добре - може принести користь. Хлопець добре навчений, має швидкість, добре біжить в т.ч. з м'ячем. Серед негативів помітив в основному футбольну жадність, коли треба помітити партнера, який в кращій позиції, Сашко постійно бере на себе завершення. І не скажеш, що пробиває він бездарно. Просто якесь невезіння. Якби забивав хоча б в половині моментів - в Динамо ми б його не побачили.
Показати
Козак, Навіть в Роналду реалізація гірша ніж 50%
Козак, та ти ж найбільше гнав на Яковенко, коли той перейшов в Динамо і коли його заявили на ЛЧ, а тепер його хвалиш? Якийсь ти дволикий, або ж балабол...
Дивна поїздка в Індію. Індія велика, але там де я був дихати важко, не те, що тренуватись і грати. Не збори, а концтабір якийсь.
Показати
Козак, так денег нет, а перелет и проживание лучанам оплатили индийцы.
Може я чогось не розумію - хтось поянить, де взялася в гравців крєпатура? На даному етапі, після перших зборів її не повинно вже бути!
Показати
Козак, Да вообще откуда она может взяться если они отдыхали по домам после первого сбора
Юрий,
Там не все так просо. Тож позор трапляється коли нас виносять. А епопея Тейшейри з Китаєм, на мою впевнену думку, не закінчена. Скоріш за все, літом буде десь в Європі.
Показати
Козак, не смеши. Отдать 50 лямов и чтоб через год продать за сумму больше? Смешно. Или сам игрок расчитывает на Китай как супер вариант для попадания в европу? Да ещё через год? ))) будет он там минимум 2-3 сезона, и то не факт что оттуда в Европу уже поедет
Козак, я вже мовчу скильки Шахту и з яким рахунком виносили в Європі, мені похер майбутня його доля і доля Шахта, яка вічно обливає брудом конкурента. А Динамо-це бренд, це сила, це повага у всьому світі!!
No results found.