Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
Кто это?
Показати
Pikachu, книжки надо читать.
Козак, я бы тебе на лицо нассал, чмо болтливое. Под каждой новостью чушь пиздануть готов.
Показати
Pikachu, у старика маразм, не трогайте его))
Да, ничем не хуже Гусева. Кроме скорости, техники, выносливости. А так да, идентичные игроки.
Показати
Не соглашусь насчет техники. Кроме того, Ленс - игрок прямолинейный, его стихия - рывок вдоль боковой и пас/подача в штрафную. А Олег попросту больше умеет, его талант многогранней+опыт. Так что, нет - они не идентичны.
Какие 25 миллионов, болезный? 12 миллионов фунтов - его красная цена.
Показати
Пікачу, я написав виходячи з новини, читайте уважніше!
Варягу на момент продажи было 4-ре года. Не понятно, что китайцы там отчищали, если авианосец был практически в идеальном состоянии. Автор пытается оперировать данными, в которых ничерта не смыслит.
Показати
"Варяг"-авіаносець за модифікацією середини 80-х (до речі, наші українські розробки, росіяни до цих пір самостійно нічого такого не створили) аж ніяк не тягнув на корабель початку 21 століття. Останній американський авіаносець коштував 14 млрд долл. "Варяг" китайці придбали на металобрухт за 4 чи 8 млн.долл. і очистили від іржі лише заради тренувальної палуби для натаскування своїх льотчиків, які ніколи не злітали з рухомої платформи, що суне в океані на швидкості 20 вузлів (36 км\год). У них для 21 століття будуються зовсім інші платформи, більш сучасні. Хоча до американців і навіть європейських "Містралів" їм ще далеко. Ергономіка авіаносця - це ще той американський винахід. Нікому у світі не вдалося побудувати таких ідеальних для океану авіанесучих суден, як у них. Навіть визнаним мореходам британцям. Щодо алюзій до футболу. Китай для Бікфалві це гарантовані прибутки, а не футбол. Ерік вирішив пограти на гроші. Це його вибір, жодного осуду. (Як на мене, вибір не гідний хорошого футболіста).
Спасли парня полицейские. Он бы еще "Зиг хайль" скандировал.
Показати
Для тебя это тождественные лозунги?
Дайте-ка ссылку на его инстаграм.
Показати
https://instagram.com/d.s.2/
No results found.