Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 218
Прошу Вас уважно перечитати все, що я писав і не перекручувати моїх слів, прошу не хамити, я казав, що 1 Джуліано краще, ніж 3 (Рубен, Кранчар, Рафаель), що за гроші, які були на них потрачені, краще купити було його 1. Факт: Гранквіст перейшов в Дженоа 1,5 року тому за 2 млн, а тепер ми купуємо за 7, я кажу, що таких грошей він не коштує, тим більше шо 27 років - кар'єра йде на спад...Колома заявляв, що була б його воля, він викупив би Алієва. За Блохіна, почитайте ссилки, що я кидав. У Гусєва постійні хронічні проблеми з хребтом, підніміть статистику і подивіться, навіть коли він виліковувався після травми і не набирав кондицій, то виходив грати в серйозних матчах, попри наявність Дуду та Мехмеді у явно кращій формі.
Показати
Ти думаєш,що Гусєв диктує умови в Динамо,хочу граю,хочу ні? Наявність Дуду і Мехмеді ще не означає,що вони у кращій формі ніж Олег.Все вирішує головний тренер - хто кращий той і грає.Можливо за ЮПС і були "поблажкі",то у Блохіна таке не пройде. P.S.Тут вже багато писали,що вік для захисників (особливо центральних) не так важливий як інші компоненти(швидкість,фізика і т.д).Якщо ти вважаєш,що в 27 років кар"єра йде на спад,то навіть не знаю,що й сказати.До речі,Велозу лише на рік молодший за Гранквіста,то з твоєї логіки слідує,що Мігель на високому рівні пограє всього рік))).
Безплатно=безкоштовно, слова-синоніми, і так ,і так правильно, замідьте це не означає помітьте, помітьте вживається тільки відносно тексту чи території, а замідьте, це те саме, що зверніть увагу! Моя мама - вчитель української мови та літератури, тому в цьому аспекті Ви мене не "заженете"
Показати
Погано ж Вас мама української навчила.
Ну, если то, на чем ты пишешь, ты называешь украинским, то лучше не пиши ничего.
Бездарный идиот. В этом и проявляется разница между ,,заработаные деньги,, и ,, украденные деньги,, . А еще лучше, если даже не сам украл, а дали готовое, как тупоголовому бывшему начальнику Жэка игорюне.
«Я знаю, что в любом случае, даже если б они захотели его оставить, он бы все равно вернулся. Это я знаю точно. Конфликт между Алиевым и Семиным заставил нас отправить Алиева в Днепропетровск. Динамо» сильно рассчитывает на Алиева, и надеется, что он вернется таким футболистом, каким он был в лучшие свои годы», - сказал Суркис в комментарии телеканалу «Футбол».
Показати
Краще іноді мовчати, ніж говорити! ти у всіх відповідях такого наплів...на мозок не налазить! 27 років/захисник...ппц, краще Джуліано...як це, він у захист стане???О_о Алієва захотів Блохін...з Дніпра одразу сказали, Рамосу він не потрібен, Коломі подобався...коли???...до чого тут Блохін??? Гусєв...хоче грає, хоче ні...перепрошую, колу таке було?? хоча б один матч...для прикладу...бо 3,14здіти не мішки ворочати! Й останнє, повернути Бангура...до чого тут він?? друже краще спи...
http://www.dynamomania.com/news/185288-blohin-vernet-alieva-v-kiev http://football.sport.ua/news/174943?&skip=100
Показати
Я это понимаю. Я помню, как Колома говорил, что "не вернет Алиева в Динамо". Но на кой его покупать, если он Рамосу не нужен? Вот Стеценко и правильно подытожил ситуацию с Алиевом. А если аренда закончилась, то ему после окончания аренды один путь - назад в Динамо, хочет это Блохин или нет (а что с ним делать дальше - решат на месте).
Я спілкуюсь рідною мовою, це моє законне право!!! Хто не розуміє-google translate
Показати
Замідьте - помітьте, БЕСПЛАТНУ - БЕЗКОШТОВНУ, я общаюсь на русском, но все равно глаза резануло) нужно как то с языком и правда определиться)
Бразіли вообще оборзели, хочуть шоб Алмейда пупок надривав за дякую, я в районній і обласній лізі менше як за 100 грн за гру не граю
Показати
Не ганьбіть Вашої мами-вчительки. Слова на кшталт "оборзіли", "вообще" зовсім не українські й не українського походження. Вони сленгові й у такій транслітерації використовуються в російській. Так що з мовою дійсно, визначіться...
Ты доплачиваешь 100 гр.,чтоб выйти на поляну ??
Коломі Алієв подобається, той готовий був викупити, але Блохіну Аля потрібна
Показати
Краще іноді мовчати, ніж говорити! ти у всіх відповідях такого наплів...на мозок не налазить! 27 років/захисник...ппц, краще Джуліано...як це, він у захист стане???О_о Алієва захотів Блохін...з Дніпра одразу сказали, Рамосу він не потрібен, Коломі подобався...коли???...до чого тут Блохін??? Гусєв...хоче грає, хоче ні...перепрошую, колу таке було?? хоча б один матч...для прикладу...бо 3,14здіти не мішки ворочати! Й останнє, повернути Бангура...до чого тут він?? друже краще спи...
Колома казав, що б навіть попри небачення Рамосом Алієва в команді, викупив би його трансфер, але ІМС відмовив...та й Блохін явно на нього розраховує, інакше не визивав би до себе.
Показати
"Колома казав, що б навіть попри небачення Рамосом Алієва в команді, викупив би його трансфер" === Бред какой-то. "27-летний полузащитник Александр Алиев, в течение пяти месяцев на правах аренды выступавший за днепропетровский «Днепр», возвращается в свой родной клуб — киевское «Динамо». Об этом в интервью официальному сайту «Днепра» заявил генеральный директор днепропетровского клуба Андрей Стеценко. По словам Стеценко, «Днепр» решил не продлевать срок аренды Алиева, так как «он не устраивает главного тренера»." === "та й Блохін явно на нього розраховує, інакше не визивав би до себе" А как они могли не вернуть его, если он у них на контракте? Вернуть как минимум до тех пор, пока опять куда-то не сплавят... Насколько я понял ему предоставили последний шанс, иначе последует вслед за Артемкой "хорошо отдыхать". На его позиции (плеймейкер) уже и так перебор (Кранчар, Раффаэль, Аруна). Тот же Мехмеди - тоже ни вингер и не наконечник. Его козыри: 1. Паспорт. 2. Опыт игры за Динамо. 3. Удар (хотя в последнее время не идет), порой пас (хотя в последнее время не идет). Параллель с Артемкой вырисовывается более чем очевидная. Артемке паспорт, опыт и его игровые качества не помогли при Блохине. Характер у него тоже тяжелый... Т.ч. с уверенностью я бы повременил.
ІМХО склад ДК на наступні 0,5 року: Шовковський-Люлька-Хачеріді-Гранквіст-Селін-Велозу-Гармаш-Алієв(в тому, що буде грати він впевнений, бо б тоді б не повертали)-Ярмоленко-Гусєв\Дуду(по черзі)-Ідейе. На заміні:Коваль, Сілва, Тайво, Михалик, Вуко(Богданов,Аруна), Кранчар, Рафаель(Рубен) Як на мее норм, тільки б Вуко б відпустити в норм клуб, не хоче грати вже.
Показати
Алієв(в тому, що буде грати він впевнений, бо б тоді б не повертали) === Его аренда заканчивается 31.12.2012 и ее не захотели продлевать. У него одна из самых высоких (если не самая) зарплат в УПЛ, а ключевым игроком он не стал. Что с ним еще могли сделать? Вернуть. Думаю, что будет он выполнять в лучшем случае роль джокера-дальнобойщика, как год назад...
Замідьте, Крузейро ще ломиться, брати чи не брати в БЕСПЛАТНУ аренду, а Алмейда тупо напрошується "Ну візьміть мене, будь ласка, я буду гарним хлопчиком"...жесть...жесть...хахаха
Показати
Выбери язык, на котором изъясняешься. Читать тошно ей богу. Может там и есть мысли необычайной ценности, но форма убивает все напрочь.
Языка, на котором вы пишите, не существует. Это бездарная помесь украинского и русского. Если это Ваш родной язык - мои Вам соболезнования. А гос язык гадить не дам, несмотря на то, что родной мне русский. Это понятно?
No results found.