Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
І що вони там насудять? Хоча від Європи нормальні арбітри, хіба що запитання викликає Лаос, чудить майже постійно.
Показати
Tyrant, насудят как надо стране-хозяйке чм
І знову запитання до організації, чому матчі проходять не в Україні? Я можу зрозуміти якщо Україну запрошують як спаринг-партнера кудись, тоді виїзд в країну що запрошує, але коли матчі на нейтральній території... Будь матч в Києві я б пішов обов'язково, зіграй у Львові - так там повний стадіон буде. Для кого грають?
Показати
Tyrant, для чинуш из федерации, которые с женами по заграницам катаются за этой федерации счет
R-tem_well, після того як його поперли звідти то пише цікаві факти.
Показати
Tyrant, можливо й цікаві факти, але їх написання...
От не зрозумію я ніколи такого відношення. Клуб має заборгованість, виходить в єврокубки, там заробляє гроші і може погасити заборгованість. А УЄФА забороною на участь в єврокубках буквально хоронить клуб. Потім зняття залікових балів, потім банкрутство.
Показати
Tyrant, Логічно було б за заборгованість не знімати очки, а навпаки, додавати. Так щоб клуб, що має півмільйона чи мільйон баксів заборгованості, заробив грошей на її погашення в Лізі Європи. А якщо боргу 10 чи 20 мільйонів, то треба ще жменю очей відсипати, щоб клуб точно потрапив у Лігу чемпіонів. Бо інакше ніяк, тільки банкрутство.
Було б супер. Ще б Вернидуба замість Хацкевича і можна з оптимізмом дивитись в майбутнє і знову сподіватись на хорошу гру в ЛЧ.
Показати
Tyrant, І Караєва з Юрі забрати в додачу.
Якби це не був матч нашої збірної я б вимкнув на хвилині десятій. В другому таймі довелось вимкнути звук, той ідіотський коментатор бісив жуть.
Показати
Tyrant, гопнік виводить 1х1 аравійця, а він репетує, що Хачеріді не встигає накрити
Ти все уже провалив, прощай.
Показати
кубок может взять еще, радости мало, но формально можно отмазаться, что кубок страны - это офигеть как круто, тогда думаю без вопросов на год еще оставят, но его в любом случае оставят
Кравець досі молодий і перспективний, всі це знають :) Що Кравець що Селезньов однаково дерев'яні, але при цьому Артем виконує набагато більший обсяг роботи(після матчу з Генгамом на виїзді я зрозумів чому його тримають, коли в дев'ятьох оборонялись і він допомагав в захисті, робив ривок, а після втрати йшов у пресинг).
Показати
Tyrant, деревянный Кравец за 7 матчей при Шеве забил три гола, сыграв при этом по времени (в минутах) пять матчей ! А со вторым Вашим предложением полностью согласен !
Парамон, за що Ви так жорстоко з Зорею :) Тренера Хацкевича нікому б не побажав.
Показати
Tyrant, кротам, после фонсеки))
Tyrant, каюсь, не бажаю Зорі такого тренера як Хацкевич, просто уявно прикинув які були б результати у Зорі з ним!
Тоді Кьеліні тебе на тряпки пустить. Та і не лише Кьеліні.
Показати
Tyrant, а Рамос самого Кьелини
No results found.