Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Після гри знову провокували журналюги запитаннями про Гармаша, нічого не змогли кращого придумати до тренера, що переміг кротів.
Показати
Tyrant, ну а что они еще могли придумать)))
смит, до цього Юве теж ні разу в ПО ЛЧ не вилітав від Реала. Цікаво, в цьому протистоянні теж уб'ють Баварію?
Показати
Tyrant,
Кришти убьет ;)
Aitor Leyva, краще Коваль і Рудько. Бойко на їх фоні ще пристойний кіпер.
Показати
Гол с АЕКОМ в первом матче.
Чудачество на выходе в матче номер 2 с АЕКом когда Коля мяч с линии ворот вынес.
Гол с Зарей.
Первый гол с Лацио в Киееве.
Гол с Мариуполем.
Да да, очень пристойный кипер....
P.S. Некоторые еще запомнили два мяча в Риме, хотя лично я по этому поводу не согласен, два выхода один в один там к вратарю вопросов быть не может.
Іще один неймовірний камбек міг бути... Як на мене ніякого пенальті, Лукас навіть не думав про добивання, а лише про те як красивіше спину прогнути при падінні.
Показати
Tyrant, находясь в 3х метрах от ворот думал о падении??? Пенальти скорее был чем нет. Хотя меня тоже концовка немного огорчила
Tyrant, еще не пробил, а уже думал о добивании? Это как?)
Ваня Иванов, навіть коли вони були явними фаворитами і дійсно по грі сильніші, то все одно такий цирк влаштовували. Просто кроти і все що з ними пов'язано - це один великий конвеєр лайна.
Показати
Tyrant, це точно !
Якщо бути справедливим, то відмінили чистий гол у ворота Ліверпуля за рахунку 1-0, а 2-0 в роздягальню, і це зовсім інша гра. Але хотілось вильоту Сіті, хотілось вильоту Барси. Коли ми востаннє бачили в ЛЧ Ліверпуль так високо? А Рому взагалі в новому форматі ні разу.
Показати
Tyrant, хотелось вылета Барсы?) Ну теперь этот сраный реал точно возьмет ЛЧ, их никто не остановит так как ливер, бавария и тем более рома просто полные днища в сравнении с реалом.
Нам давно треба були 2 крайні беки. Зліва після Бадра так ніхто і не заграв на високому рівні, а справа після Даніло повний провал. Центр хав, який буде починати атаки і зв'язувати гру потрібен як повітря, такий як був Мігель, ну і форвард, Мораес і Мбо влітку йдуть з клубу. По суті в нас хороші лише фланги атаки і десятка.
Показати
Tyrant, Чим Кендзера гірше за Данило?
А игрока сборной Хорватии Пиварича куда? Во народ повелся и еще какую дискуссию устроил по поводу левого вброса... :)))
Tyrant, Бадр - игрок высокого уровня? Ну-ну.
Приємно, звичайно, але в них є Хандонович, топовий кіпер.
Показати
Tyrant, Лунина на пару лет в аренду в другой клуб Серии А, а за это время Ханданович уже в Интере закончит.
Alex Black, у нас були матчі в єврокубках де грали 1-2 українці, а решта легіонери. І я буду тільки радий якщо прийде латинос в атаку, на фланг оборони, в центр поля і посадить на банку Кенджору, Морозюка, Буяльського, що молоді доведеться рости в конкуренції.
Показати
Tyrant, наивный, сядут Шапаренко и прочая молодежь, а морозюки и буяльские будут в основе и ротации, знаешь почему? потому что когда покупаешь футболистов ты ждешь результата сразу же, а не ждешь пока молодежь выростет. Хочешь болеть за толпу бразилок - шарфик смени на рыжий.
От тільки різниця, вони там нафту жопою хавають, ходять на золоті унітази і баксами підтираються. Найважливіший ресурс в них є, з таким ресурсом не можна було не жити безбідно.
Показати
Tyrant, у РФії є такі самі ресурси, навіть більше і різноманітніше, а живуть там люди майже так само, як в Україні! Клептократія процвітає!
Tyrant, Там где нет границам человеческой жадности и беззакония никакого ресурса не хватит для простого народа...
No results found.