Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Юрген, або Рінкон
Показати
Tyrant, не позиция Ринкона)
Юрген, а просрали його наші лікарі. Був період, коли він грав 1-2 матчі а потів знову в лазарет на пів року.
Показати
Tyrant, думаю, просрал он сам, вовремя не наняв хорошего психолога, или даже психиатра
Є в Англії МЮ, і є МС. І як би мішки бабла не пихтіли, вони ніколи не стануть такими ж легендарними як МЮ. Тут те ж саме. Як би ви не старались, народна команда одна - київське Динамо. Але є різниця величезна, Сіті вкидають бабло виключно в футбол, а кроти в кабінети, суддів і вонючі ЗМІ.
Показати
Tyrant, підтримую. Кротоферма( клуб і все навколо нього) наївно впевнені, що шлях розвитку та поведінки, обраний ними, буде тривати вічно :) Шейхи Сіті засипають(вкладають) у клуб нафта-долари, не лізуть у політику та державний бюджет Великобританії на відміну від Ахметова. Повторюсь, як тільки до влади у Україні прийдуть люди, яким нижче їхньої гідності буде прийняти схеми хазяїна кротів і навпаки будуть поставлені конкретні запитання щодо їх використання, у кротів настане важке життя і цілком імовірно спіткає доля Металіста та Курченко. Дон Корлеоне теж вважав, що "спіймав бога за бороду" :) Слава Україні!
А якщо в Маріуполі не дозволять грати, а решта стадіонів не приймуть їх до себе?
Показати
Tyrant, так проблема. Шкода, що керманич ФуФуФу павелко за декларацією не має ніякої нерухомості, крім відра годинників, так би можна було Маріуполю грати у нього на подвір'ї , газони власного виробництва вже є :)
FetfrumoS, якби було іще хвилин 10 ігрового часу після цього моменту, то там не тільки Сидор з Денисом проїхались би по Нему.
Показати
Tyrant, ДА, только
Гармашу и Сидору сразу бы дали красные карточки в отличие от Нема
.
Сподіваюсь після цього фіналу будеш згадувати НСК іще як і місце поразки. Нічого не маю проти Реалу, але в цьому фіналі я за справжній футбол, YNWA.
Показати
Tyrant, поддреживаю
Уже скільки років у бразильців(!!!) біда з центр форвардом. Зате хороший центр з класним опорником Каземіро.
Показати
Tyrant, Фирмино, отличный ЦФ, учитывая какие игроки на флангах.
Цю гру Бойко витягнув, практично без помилок, і хороший сейв після штрафного Зорі. Але все ж відчувається напруга коли м'яч біля нашого штрафного і видно що Бойко в кожному матчі нервує.
Показати
Tyrant, свою дежурную ошибку Денис совершил, на выходе, повезло, что игроки Зари не воспользовались ошибкой Дениса.
Проблема в том, что и Жора и Макс и Артур так же, в каждом матче, совершают подобные ошибки, увы. А молодой Маханьков, по играм на сборах, как то тушуется, играя за первую команду.
Tyrant, еще можно добавить ужасную, ужасающую игру Бойко ногами. Практически все передачи, которые получает Денис, он выносит в аут.
А в современном футболе тяжело играть без пасующего вратаря.
How a bin, згоден, але і перший крок зроблено, запросили Красникова.
Показати
Tyrant, ну я б не сильно надеялся... Ну так, на всякий случай, чтоб потом не разочароватся...
Ваня Иванов, ага, і щоб в його зону увірвався Ферейпа, пас, гол. Кадар робив все правильно, провалився дуже сильно Піварич, а єдиного форварда не втримав Бурда. Що бурда робив в тому моменті взагалі не зрозуміло. Ну а там вже ситуація була така, що Бутко отримав і стріляє на Ферейру, Кадар не встиг би перекрити.
Показати
Tyrant, ладно, не буду спорить, все равно уже ничего не изменишь ! )
No results found.