Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 133
+++ Не только пр..л свои лучшие футбольные годы, а и сейчас только языком горазд трепаться и поучать, хотя уже много его более молодых партнеров по сборной и Динамо 90-х во взялись за тренерское дело - Ковалец, Шаран, Максимов, Лужный, Калитвинцев, не говоря о тех, кто повесил бутсы всего пару лет назад. Да и на футбольном поле в ветеранских матчах Витю не встретишь, в отличие от до сих пор играющего и забивающего Беланова, который на 10 лет старше Леоненко
Показати
В точку.
На трансфермаркеті він недооцінений. Реальна його трансферна вартість приблизно як і у Мехмеді - 4 + паспорт Не знаю, як Адмір проявив себе у ЛЄ, а Безус виділявся на полі практично в усіх матчах - на фоні Ганновера, Стандарда і Копенгагена, що є доволі непоганим рівнем Будемо надіятися на подальший прогрес Романа і чекаємо його влітку.
Показати
До Мехмеди ему еще далеко и в плане опыта и в игровом плане! Безус даже в молодежке себя не проявил(2 гола Мальте не то чего ждут от него), не говоря об основной сборной.
Ворскла заметно слабее Цюриха, хотя бы на еврокубки посмотреть: 2 очка в ЛЕ, у Цюриха 18 очков за 5 лет и участие в ЛЧ. В лучший сезон швейцарцы набирали 7 очков в основном раунде еврокубка. По играм в молодежке и первой сборной Безус тоже сильно уступает Мехмеди. В чемпионате статистика тоже хуже чем у Мехмеди. 2.5-3 потолок за такого игрока. 5 - это уже переплата чуть ли не в двое. ИМХО.
Верхний правый словно младший брат Мили )
Показати
Это Акубардия
И для чего это ИМС портит Миле ДР такими заявлениями? Глупость выносить это на общественность. Что-то не устраивает в футболисте - поговори с ними с глазу на глаз, ты же ему зарплату платишь. Не устраивает принципиально - тихо через агентов подыщи клуб и продай. А так только дестабилизировать микроклимат в команде
Показати
Он был последовательным и после откровенного гона всей командой на Хачериди единолично, слегка резковато, высказался о Милевсокм.
А какая зарплата в Алиева и Гусева? :) Не читайте на ночь советских газет, т.е. "рейтинг" "Фокуса"
Показати
Если Олег переподписал контракт на более выгодных условиях, я за него рад. Зарплата должна плюс/минус соответствовать вкладу игрока в достижения команды.
Чемпионат.com такий Чемпионат.com ))) Гравець, який грає лише півроку, і з яким клуб в ЧУ йде другим та завершив виступи в групі ЛЧ на останньому місці - найкращий спортсмен України??? ))) Жах ) Куди там Кличкам, які обєднали усі пояси в суперважкому дивізіоні )
Показати
Вони вчора підписали з "Шахтарем" угоду про співпрацю :-)
http://s-pic.ru/i/17411.jpeg http://s-pic.ru/i/17412.jpeg http://s-pic.ru/i/17413.jpeg http://s-pic.ru/i/17414.jpeg
Показати
Выражение Шевы абсолютно ни о чем не говорит )) Как и выражение Реброва... может совпадение. Хоть я отреагировал аналогично )))
Хто може підказати один момент з гри зі Стоком? Хто був той сміливець на тренерській лаві Динамо, який закрив руками обличчя на задньому плані, коли камера зфокусувалася на Алмейді у момент його виходу замість Шеви?
Показати
фото/видео можно?
Тоді потрібно визначитися, що ми хочемо? ) 1. "Результат тут і зараз". У цьому разі ніякого підтягування молоді, яка є у резерві (через їх недостатню майстерність і брак часу для її розвитку), придбання взимку по 1 сильному дорослому виконавцю (у сумі 15-30 млн.$) у кожну з ліній і задача Сьоміну виграти золото ЧУ. 2. "Результат зараз - вторинне. Головне підготувати якісну зміну і з ними вистрілити через пару сезонів" Тоді негайна відставка Сьоміна і новий тренер, який уміє працювати з молоддю. Плюс заміни на усіх постах в ДЮСШ та корінна перебудова клубної системи дитячо-юнацьких шкіл. Також чималі витрати 3. "Результат тут і зараз + підготовка перспективної молоді, яка б відразу б почала демонструвати рівень і прогресувати в основі" У цьому разі - симбіоз перших 2-х пунктів, тобто величезні затрати Сьомін до літа і відставка. Почесна ) Паралельно взимку зібрати усі юні вершки на українському і сусідніх полях нових ростків. Перебудувати клубну системи підготовки гравців. Тут питання лише у менеджменті. До чого воно готове - морально, професійно і фінансово?
Показати
к нашему менеджменту вопросов нет - одни проклятия
Погоджуюся, що указані молоді гравці з дубля - це демагогія, і "для галочки". Ніхто їх не буде випускати весною, коли залишилося 10 турів, і команди йдуть "ноздря в ноздрю". Якщо Сьомін не випускає молодь за рахунку 3:0 на 60 хв. проти аутсайдера, то чи варто очікувати від нього цього весною не варто. На жаль. Але такий це тренер. Це не сміливий у цьому плані Газзаєв. Якщо ми визначаємо вектор свого розвитку з першочерговою орієнтацією на гарну підготовку резервів та їх превалювання у складі (подібно до Аяксу) - нам потрібен інший тренер
Показати
"сміливий у цьому плані Газзаєв" просрал в позапрошлом сезоне огромнейшее зимнее преимущество, точно не помню, по-моему очков 10 Удивительная штука память человеческая: время идет и осетин мал по малу становится положительным героем, он уже и "смелый" и "настоящий мужик" (заявление ведь написал, правда не с первого раза, но кто уже помнит?), а о том, что он разрушил чемпионскую команду, оставшуюся от Семина, а сам ничего не создал понемногу забывают.
No results found.