Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 312
Коментарі по темі:
1.А Ви вважаєте, що ангомовна половина захоче жити і працювати в Україні? (див. п.5)... 2.Мілевський сам перед початком другого (точніше - весняного) кола визнавав, що має на собі зайве... 4.Але ж грати з одним плеймейкером, мабуть це - вчорашній день... Втім, Газзаєв взагалі такої спеціалізації не визнавав;);, і ми пам'ятаємо, чим це, врешті, закінчилось... Я не буду сперечатись, якщо Ви зауважите, що не лише через відсутність плеймеймейкера Газзаєв заяви писав..., і все ж! 5.В Англії, напевне, в Англії, так думаю, першочергова причина... Я не бажаю Вам зла, тому не буду Вам радити відчути на собі вимушену холостяковість; але придивіться до інших мужиків, хто цим страждає... А всі інші болячки, народ каже - "від нервів":)!
Показати
1. Нет, но первично то, считаю, что я назвал. 2. Я не думаю, что это столь серьезно, хотя я не знаю физиологии Артема. 4. Но Юссуф - не был плеймейкером в Нигерии. Просто он в силу своего мастерства и опыта умеет давать последний пас.
Андрію Валерійовичу, як Ви дивитесь на отакі мої здогадки... 1.Спад у Єрьоменко викликаний тим, (наприклад), що в нього (можливо!) відбулась розмова з ІМС. З таким, з боку Романа, проханням: "виставте мій трансферний листок в район Хітроу, в звязку з сімейними проблемами. Там десь поруч мій брат Олексій; в мене молода англомовна дружина, то да сьо...". Може таке бути? Я чомусь, хоч і не екстрасенс, але... Потім - за продаж Ярмоленко ІМС категорично заперечив; але поруч з Ярмоленком в газетних качках фігурував і Єрьоменко; а стосовно слухів про Романа ІМС промовчав... 2.Мілевський... По-перще, його травма руки - не випадковість, а наслідок зайвої ваги та відповідної втрати координації. Після операції - зайвих кг ще поназбиралось (отака фізіологія людини, це об'єктивно...). Саме тому він, як Ви десь вище висловились, "Милевский - в худших". І це - надовго, як не прикро... Але: сезон-то треба закінчувати перемогами, іржа на хвості!:); а атаки вже нема... 3.По Кравцю і Гармашу, і їх взаємозаміни - скажу так: тут ми повинні довіряти ГТ... йому має бути видніше. Гармаш - він молодший за роками Кравця, і більш гарячіший... І не факт, що він би потрапив би в гру (з Брагою) краще, ніж Кравець, далеко не факт! Навіть би і без грубощів - але десь обрізався би, наприклад..., в іншому моменті - партнера для пасу не знаходив би (словом, зіграв би на рівні своєї гри в матчі з Зорею. І нічим би не запам'ятався б, в кращому випадку). 4.А Юссуф-то в хавах на ЧС-2010, нехай лише в одному матчі - а непогано виглядав! І не його вина, що його партнери не реалізували удари по пустим воротам, і з групи нігерійці не вийшли... Можливо, варто було б вряди-годи Айялою міняти Єрьоменка (з відповідними функціями розпасовщика а-ля-Пірло)? А з центрбеками в нас було сутужно лише в один момент - в Манчестері... Да, да, вік, я розумію... Але - в порядку ротації на фініш чемпіонату - можна було б, як Ви думаєте? 5.Шева... Не вірю, що в порядної матері діти, вже не малюки, отак би страждали від болячок та травм... Наскільки та тазік порядна - судити не можу (але "минуле" моделі, як на мене, її ніколи не відпустить); і саме тому корені спаду та зривів Шеви-футболіста, напевне, слід шукати не в Україні... Ех, Шева, всьо б нічого, і я би не заїкнувся б на цю тему; але ж - моє рідне Динамо чому повинно потерпати?:) Ви не так думаєте, Андрію Валерійовичу?
Показати
1. Это домыслы. Я не слышал и не верю. 2. Милевский всегда был худощавым и весил при росте 190 см 78 кг. Я не думаю, что можно применительно к нему говорить о лишнем весе. Травма связана с неудачным падением. 3. Не факт, конечно. Я говорю, о чем думал еще перед игрой. В "ФУтболе" объяснил почему я так считал. 4. Я думаю, что Юссуф играет в обороне из-за нехватки квалифицированных центральных защитников. К тому же он, как и Михалик, вполне может дисциплинированно и грамотно сыграть и там, и там. 5. Корень спада Шевченко не только в Англии, а прежде всего в возрасте и травмах.
А що... англійський рефері Марінер перевершив, (чи ні) досягнення українського Дердо, який додав в матчі Волинь-Динамо 14 хвилин... Нє, отам, в Луцьку була причина - не було світла на одній половині поля; але як таке могло трапитись в Англії?:)
Показати
я уже отвечал на данный вопрос в соседней теме про этот матч. Причины были объективные.
Коментарі по темі:
Ну, от і 0:0, а я чомусь не маю задоволення... Напевне, тому, що розумію: з цієї функціональної та психологічної ям наші не скоро виберуться... Тому - лігочемпіонське наше місце під ВЕЛИКОЮ ЗАГРОЗОЮ! (Хотів було сказати "наше законне лігочемпіонське місце" - але тепер вже не знаю, як буде правильно).... Блін, ну що сталось? Чому так швидко в оту яму впали?? І, головне - чому так глибоко??? Хто знає????
Показати
Вопрос к Пинколини
Цікаво, а чому "Им в чемпионате терять очки нельзя"? Яка їм різниця - третє чи четверте місце?
Показати
Есть разница!
Сейчас точно не могу сказать - сколько португальских клубов получат право играть в ЛЧ! Но если Брага начнет проигрывать , то их могут догнать и перегнать и Гимараэш и Насьональ. А это может привести к 6-му месту!
Для команды уровня Браги, неизбалованной трофеями, место среди призеров весьма престижно.
Про Брагу і Дрогеду можна говорити довго... Але, в контексті побаченого в Києві 7-го і в Запоріжжі - я був би безмежно щасливим, якби матч в бразі закінчився будь-якою нічиєю, окрім 1:1. Бо додаткові 30 хвилин нашому нинішньому Динамо не потрібні. А далі.... всю увагу звернути на те, щоб виграти усі матчі ЧУкр-и (на крайняк - одна нічия); і пофік усі там кубки.... Головне - Ліга Чемпіонів наступного євросезону!
Показати
А если 0:0, Вы тоже будете рады?
Фёдор. 22:54, читайте, уважно читайте в іншому місці матеріалу, спеціально для Вас Колліна пояснює: "Поймите, я не витаю в облаках. Недавно прочитал материал, в котором автор писал, что я говорю неправду, стараюсь соблюдать политкорректность. Арбитры работают, и мы пытаемся максимально улучшить их подготовку. Но если есть сомнения, что арбитры ошибаются в пользу кого-то, то лучше все это закрыть и начать заниматься чем-то другим. Если я отвечаю на вопрос, который мне задают, например, по поводу пенальти в матче «Металлист» - «Днепр», то, как и любой тренер, я буду защищать своих. Ни один тренер не идет на пресс-конференцию, чтобы сказать - "а вот мой игрок такой плохой, он постоянно ошибается". Я должен так же защищать своих арбитров. И только в «раздевалке» происходит разговор между мной и арбитром, и об этом разговоре знаем только я и он. И больше никто. Понятно? И не нужно говорить, что я рассказываю сказки. Поспокойнее, пожалуйста." Тобто: для нас і для журиків він дійсно розказує казочки. Бо так необхідно "за умовами гри". Але вже з арбітрами "один-на-один" він розмовляє по-другому... Я чомусь в цьому впевнений!
Показати
Та я это прекрасно понимал и понимаю , что каждый должен защищать свою парафию . Но нужно же и меру знать . Даже когда пьёшь нужно знать меру . А то так можно далеко зайти . И меня его разговоры в «раздевалке» не волнуют абсолютно . Бездарное судейство должно быть им оценено публично . И не только оценено , но и ...
Прогноз сіяності в третьому раунді кваліфаю Ліги Чемпіонів для нашого Динамо неактуальний. Якщо займаємо друге місце в чемпіонаті - в третьому раунді сіяні 100%. А от в раунді плей-офф - є проблеми. Такі: Прогноз. Від Ангдії четверте місце посядуть або МанСіті (і тому нам дуже важливо їх вибити з подальшого євротурніру...), або Тоттенхем, або Челсі (які вищі нас за рейтингом). Від Іспанії - або Валенсія, або Вільяреал (недосяжні для нас). Від Італії - головне, щоб ні Рома, ні Інтер, і ні Мілан (які вищі нас за рейтингом); і, схоже, з Італії нам таки надійде продих. Німеччина - хтось з двох: Баварія чи Байєр. Якщо втримаємось вище Байєра - буде чудово... Франція - там чорт ногу зломить в прогнозах, але нам не вигідний третім місцем ні Ліон, ні Марсель. І ПСЖ, якщо він нас обгонить з рейтингом... Переходимо до десятки, де стартуватимемо ми. В Португалії другими будуть Бенфіка. Ці - недосяжні. В Греції - Панатінаїкос...(попри ще додатковий матч-турнір там за друге місце). Оцих - кров з носа обходити! В Голандії - віциками будуть або Твенте (які нас не достають), або Аякс (потрібно нам їх обходити також!); або ПСВ (цих навряд чи обійдемо...). Всі інші чемпіонати нас не цікавлять. Зі всіх інших - нас ніхто не обгонить, і не конкуренти нашому Динамо. Висновок: Якщо вибиваємо МанСіті (відповідно, обходимо Пані) - тоді математично існує високий рівень ймовірності того, що будемо сіяними і в раунді плей-офф ЛЧ. Тоді просто: окрім Італії, потрібно очікувати ще одного сприятливого результату з Англії (оте саме МанСіті), Франції, Німеччини (ну, Байєр не пропускаємо вперед...) Голандії, а також сприятливого результату в кваліфікації ЛЧ. Одна можливість з пяти - така вірогідність важжається високою! Але, якщо МанСіті нас обходить, то.... шанси бути сіяними в нас нульові.. нехай і не зовсім нульові, але...
Показати
Дякую за відповідь!:)))
Вибач, але там аж 450 таких як він... Порахуй, скільки рожків портібно. Ти ж не піднімеш стільки! Да і охорони там не міряно... Щось не то загнув!
Показати
Господь с тобой! Я про офис ПЛ - между Шота-Руставели и пл.Толстого. Хотя мысль твоя мне понравилась... :)
Коментарі по темі:
Було, не було.. - все: Проїхали і без 3Д технологій! Показалось судді так - все! Крапка! А то і в Іспанії почнуть шукати "компютерні" голи; а там Президентом Федерації - керівник всієї світової системи арбітражу. Ми вже проходили/проходимо таке, що й ворогу не бажатимеш; а що, як в Іспанії почнеться "льонавсёкупил"??? Це є рухне ниц весь іспанський футбол!! А світовий?- за ним... Кому це надо?
Показати
Вообще-то я пошутил, о чем там и написано.
Автор: Анатом
7 листопада 2010 13:26
На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?
ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга»...
Автор: Анатом
19 жовтня 2010 15:13
Бубнов розказує про договірняки
... в тім числі з-за участі "Динамо": "– Известно, что в советском первенстве тоже проводились матчи с заранее фиксированным результатом. Вам приходилось участвовать в подобных шоу? – Вообще-то подобные веяния с Украины пошли...