Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 890
Коментарі по темі:
Скажітьмені три роки назад про Буяльського, не повірив би. Молодець!
Показати
Буковина, буяльський сьогодні молодець, але е одна проблема. Не можна готувати гравця в старті стільки років. Поки грачець готується , команда граж без нього.
Дід Панас, та лана, діду, Гармаш порєшає
Показати
Буковина, ну я ж и говорю чудо))
ЛАСК, Витесс, ХИК
Показати
Буковина, 4 место в этой группе будет у Зари
DK_1975_1986, у кого? У тих тисяч вболівальників і не тільки, хто прекрасно розуміє, що Судаков у збірній лівий пасажир? Він в клубі грає мінімум, можна сказати, не грає, з якої причини в збірну?
Показати
Буковина, получается, ТШ сборной - дилетанты, а те тысячи, что говорят про сало - спецы?! ))))
В Украине 90% т.н. экспердов только о сале и думают. Поэтому футбол опускается все ниже, видим результаты на евроарене: одна шахта норм. И то, при 9 бразилах в составе.
Суповой набор, слову "черный" в отношении чернокожих, свойственна отрицательная коннотация. Например, есть отличия в всоприятии слова "хохол" как это было раньше и теперь. Или еврея назвать "жидои".
Показати
Буковина, хохол всегда было оскорблением. А слова негр это научный термин
йшов у ворота, оптрібно бити і бажано в площину, і так, щоб кіпер не відбив.
Показати
З 15 ударів в сторону воріт в площину - 8. Скільки з них були небезпечні? Родрігес і по факту все. Ось і вся суть "м"яч не йшов"
Є один секрет, пора вже, щоб хтось з тренерів відкрив його нашим: щоб м"яч й
Умник, саме про це думав. Найбільше, чого можемо досягти - вихід з групи. І то...
Показати
Буковина,
А Вы рассчитывали на что-то серьёзное в ЛЧ? Без усиления? И так было понятно, что выход из группы будет огромным достижением. 3-е место и ЛЕ тоже будет очень хорошо. Давайте будем реалистами.
Vitaliymkua, це припущення, чи є аргументи?
Показати
Буковина, Окрім того що це свого часу досить широко практикувалося на бамбасі, аргументів немає.
Дід Панас, більше того, Ахметов системно працював над тим, щоб у клуба були вболівальники. Ми сміялись з того, що автобусами безкоштовно звозили їх на матчі, але для кротів результат є. Так ось, не смуніваюсь, що через дечкйи час подібне буде і в Києві. Базова опція залучення глядачів, які з часом перетворюються на вболівальників, гра кротів в єврокубках. Подивтись на на цікаві лігочепміонівські команди буде багатьом цікаво. А якщо додати сюди інші фішки... То ж не смунівіаюсь, що формально "Шахтар" - Донецьк, а по факту може стати київським. Вже стає.
Розмію бажання мінусувати моїм словам. А як ще можна висловити свої почуття?
Показати
Буковина, да не будет ничего. Пока они прямо не признаются что они киевский клуб, то бояться нечего. Все россказни про то что они донецкий клуб и мечтаю сыграть на своей арене не даст им возможности собрать базу в городе, который они сами называют чужим. Вот если станет Шахтер (Киев), или вообще какой-то ФК Киев, тогда будет сложно, но я уверен такого непроизойдет
йшов у ворота, оптрібно бити і бажано в площину, і так, щоб кіпер не відбив.
Показати
З 15 ударів в сторону воріт в площину - 8. Скільки з них були небезпечні? Родрігес і по факту все. Ось і вся суть "м"яч не йшов"
No results found.