Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 1
Та хватит болеть уже за коефициент ! Болейте за клуб !! Даже если с квалификации Динамо будет начинать в качестве чемпиона и порвёт всех там - я буду рад , потому что это значит , что дк в полном порядке. А что касается всяких колосов , десен , вам серьезно на них не пофиг ?? Я уже не говорю про рыжих врагов , которых я не хочу вообще видеть ни в одном еврокубке ..
Показати
rodiamix, з чого Ви взяли, що одне заважає іншому?! Тим більше, ці дві речі поміж собою пов"язані. Наприклад, кроти свої 17 млн взяли, не загравши жодної гри, а нам треба було пройти через сито, чого кілька років поспіль ми не робили. Фінансування має прямий вплив на склад команди, а відтак і на результати, це ж очевидно.
А оце Ваше зневажливе "всяких колосов, десен" по-перше, по своїй суті є характерною ознакою філософії "рижих врагов", а по-друге, звідки ж братись Ярмоленкам та іншим? Не кажучи вже за очевидну аксіому - зростання відбувається в умовах боротьби, яка дає досвід та навички.
Мінус, однозначно
rodiamix, фанатов вроде вас очень мало, в основном болельщики! Отличие болельщиков от фанатов объяснять не буду. А я как болельщик Динамо, приветсвую, что в еврокубках играют другие украинские команды. Ведь за них болеют соседи, друзья и знакомые.
No results found.