13 июня 2024 16:09
4

Стало известно, кто будет комментировать первый матч сборной Украины на Евро-2024 против Румынии

Фото - https://depositphotos.com/ua/


В понедельник, 17 июня, сборная Украины сыграет с Румынией свой первый матч на Евро-2024.


Трансляция поединка, который начнется в 16:00, будет доступна на сервисе MEGOGO и региональных каналах "Общественного".


Отмечается, что комментаторами премьерного матча с участием сборной Украины будут Вадим Скичко и Роберто Моралес.

Скічко свого часу демонстративно вболівав проти збірної України, коли тренером був Шевченко (Бебех навть відео в свій стріс викладав).
Тепер, коли Шевченко - президент УАФ, "принцуповий" Скічко знову коментуватиме і вболіватиме за збірну...
Скрыть
"Чи немає наміру або амбіцій коментувати матчі національної команди? Взагалі ні. Саме збірної взагалі немає.

Чому? Амбіцій - немає. Але сказати, що якби мені запропонували, а я відмовився, теж не зможу. Я дивлюся всі матчі збірної України, але не скажу, щоб я за неї вболівав. Це тема для ще одного інтерв'ю", - зазначив Скічко.
Скрыть
"Мені не подобаються дві речі: головний тренер і натуралізація. Головний тренер 3-4 роки сидів в Лондоні. Взагалі я за те, щоб люди кайфували від життя. Головне, щоб потім не постало питання, а де ж гроші взяти? Давайте поїдемо до темних людей, у них ніколи не було футболу, зараз прийдемо і налагодимо. Мені не сподобалося, як Шевченка призначили головним тренером. Збірна провалилася на Євро, всіх звільнили, Заварова викинули, а він залишився. По-людськи так не роблять. Не розумію людей, які на брехні прийшли.

Результат? Для мене результат - не головне. Саме в цій ситуації. Вони дають результат, але якою ціною. Є умовна збірна Азербайджану з футзалу, в якій майже всі бразильці натуралізовані. Уявіть, що вони дають результат. Мені було б нецікаво на таке ходити", - сказав Скічко.
норм