20 августа 2023 18:57
52

"Черноморец" – "Динамо" 3:2. Киевляне проигрывают одесситам во второй раз подряд

"Черноморец" – "Динамо" 3:2

"Черноморец": 99. А.Шевченко – 45. Брагару, 5. Гучек, 3. Ермаков, 9. Путря – 27. Васильев, 8. Шпорн, 20. Авагимян, 77. Шторгин, 10 Хадида – 11. Бойчук
Запасные: 31. Билык, 1. Варакута, 70. Иеде, 4. Сытников, 21. Ухань, 30. Данилюк


"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тымчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 2. Вивчаренко – 5. Сидорчук, 10 Шапаренко, 29. Буяльский, 7. Ярмоленко, 91. Волошин – 11. Ванат

Запасные: 1. Бущан, 6. Бражко, 8. Шепелев, 9. Пэррис, 20. Караваев, 23. Малыш, 30. Диалло, 37. Царенко, 40. Биловар, 44. Дубинчак, 77. Бенито, 92. Рамадани


"Черноморец" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сегодня "Динамо" сыграет в Одессе на стадионе "Черноморец" матч 4-го тура чемпионата Украины против местного "Черноморца".


Киевляне одержали победы в двух стартовых турах.


Коллектив из Одессы провел три поединка, набрав у них 6 баллов.


Динамовцы в сезоне забили 8 голов пропустив 3. "Черноморец" при 4-х точных ударах, имеет 2 пропущенных мяча.


Лучшим бомбардиром "Динамо" в текущем сезоне УПЛ является Владислав Ванат, забивший 3 гола. В составе команды Романа Григорчука четыре игрока забили по одному мячу в чемпионате.


В четверг киевляне провели 120-минутный матч в Лиге конференций против "Ариса", завершившийся победой динамовцев в серии пенальти. Принимая во внимание этот факт, Мирча Луческу может применить ротацию в матче УПЛ.

Под вопросом участие в матче защитника "Динамо" Дениса Попова, из-за повреждения пропустившего матч Лиги конференций против "Ариса", но участвовавшего в тренировке накануне матча с "Черноморцем".


Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан – Караваев, Дячук, Сирота, Вивчаренко – Бражко, Андриевский – Бенито, Царенко, Волошин – Ванат


Главным арбитром встречи будет Александр Омельченко.


Прямая трансляция пройдет на OTT-платформе Setanta Sports и MEGOGO. "Динамомания" в 17.00 проведет текстовую онлайн-трансляцию.

Хлопчики,вам потрібно поміняти курс,їхати не в сторону Бухареста,а в сторону Херсона,видати вам лопати і будете рити окопи,хоч якась користь буде,є ще варіант залишитись в Одесі і торгувати кавунами на Привозі.Футбол це не ваше,не ганьбіться.Шовковський і Гусєв,прохання до вас,візьміть під руки Суркіса і зводіть до окуліста,може він бідолага осліп?
звичайно що Луческу уже старий тренер і його потрібно поважати, але жертвувати чемпіонатом та єврокупбками заради поваги це забагато, сьогодні Динамо має найсильніший склад чемпіонату - цим потрібно кристуватисмя а не жертувати... Луческу повине піти і крапка.
Скрыть
Mario, З якого переляку Ви вирішили, що Динамо має кращій состав в УПЛ? Сирота, Дячук, Попов - найкращі захісники, Ванат - найкращий форвард? Та й воротарська позиція викликае багато запитань. Лише середня лінія, можливо, найкраща. І то, як на мій погляд, тильки на бумагі, бо і Буяла, а особливо Шапаренко, дуже далекі від своєї оптімальної форми.
Команде необходим Лужный, а возможно и Залужный.
Не бачив перший тайм але по другому: цілком закономірна перемога одеситів! Роки дватри тому здивувався б і засмутився - зараз сприймаю все ,як є, що ДК може програти в УПЛ кому завгодно!8Центральні захисники - це просто П...цЬ! Тепер итання не стоїть хто переможе за вихід в лігу конференцій, а лише скільки голів ми пропустимо в 2х матчах : 6 ? 7? чи більше?
Динамо після виснажливого матчу єврокубка виглядало досить непогано, але захист - це щось. Чемпіонат підіймається з дна, буде жарко, і тим цікавіше) Маркевич ще вернеться надіюсь в наступному сезоні. Ото заруба була б. Зараз ще Шахтар в нічию якусь зіграє. Але не забуваємо війна ще триває...
А мені подобається дивитися як вони бігають, метушаться, пітніють, п'ють водичку. Циган щось волає своєю циганською, плюється, маше руками.
Хлопці, звикайте. Це славетний клуб Динамо Київ зразка 2023 року.
Скрыть
Цей Цыган проробить ще більше ніж у Шахтарі і виграє Єврокубок, треба робити коректування в ЦЗ, це позиція набер ван, а інші ще наберуть форму!
Скрыть
Артем, троль
Скрыть
Побачиш я тоді також поржу:) ну про єврокубок я загнув)
Какое убожество, нет слов, промолчу.
Хотів би бачити Григорчук в більшому клубі, він давно заслужив.
Кращі гравці,як завжди Дячук і Сирота.Цигана вважаю ворогом,який нічого не дав Динамо,якщо хтось не згоден,аргументуйте чого він навчив.
Це повний капець !