18 августа 2023 11:52
16

Источник: "Динамо" предлагали двух защитников, но Луческу наложил табу на трансферы

Как стало известно Sport.ua, «Динамо» предлагали подписать двух защитников для усиления центра защиты. Один защитник из чемпионата Чехии, второй – кандидат в национальную сборную Колумбии. Однако наставник киевлян Мирча Луческу наложил табу на потенциальные трансферы.


По нашей информации, игрок из чемпионата Чехии не подошел из-за того, что он правша, а Луческу хочет видеть в команде еще одного левогоного защитника. Что касается колумбийца, то его уровень оказался недостаточным, и он не подходит под стиль Луческу.


Сейчас у «Динамо» есть четыре центральных защитника – Максим Дячук, Александр Сирота, Кристиан Биловар и Денис Попов. Последний из-за повреждения пропустил ответный матч Лиги конференций против «Ариса».
Один захисник із чемпіонату Чехії- це мабуть був Таловеров, тільки не щодавно продовжили оренду з Ласком, другий – кандидат у національну збірну Колумбії- це мабуть Сесар Рафаель Хайдар
https://www.transfermarkt.world/cesar-haydar/profil/spieler/651477

Перший пас в колумбійця з лівої шикарний, такі діагоналі віддає, як наприклад Андріевський віддав на Караваєва з Арісом, да й відборі він як наш Попов, силовий, думаю можна було спробувати його в оренду з правом викупу хочаб.

По Таловерову й так все зрозуміло було, мати Попова, Дячука, та віддавати Боля в оренду в Зорю, щоб взяти Таловерова, який не зможе якісно грати лівого центрбека, було би як з трансферами Антюха, Кабаєва, Лонвейка, Раміреса, Кулача, начеб то і взяли гравця на потрібну позицію, а результату все одно немає.
В нас один нападаючий— Ванат! Оце проблема, з Арісом перша гра це чітко показала, та й в другій нападаючого не було....
Тільки вчора згадував колумбійців, правда форвардів.
Цікаво, кого пропонували, невже Переса.
А загалом те що агенти пропонують незрозумілих гравців замість кропіткої роботи з відслідковування талантів ще раз доводить, що селекційний відділ динамівських-тунеядців має бути звільнений в повному складі.
Скрыть
Умник, навіть важко уявити, за що вса мінусували
Тільки вчора згадував колумбійців, правда форвардів.
Цікаво, кого пропонували, невже Переса.
А загалом те що агенти пропонують незрозумілих гравців замість кропіткої роботи з відслідковування талантів ще раз доводить, що селекційний відділ динамівських-тунеядців має бути звільнений в повному складі.
Когда-то проблема центральных защитников была решена переводом пары опорников Михалик-Юссуф
В вільних агентах є Альмамі Туре та Матія Настасич. Не думаю що жоден з них категорично не поїде сюди.

Сваток із Дніпро-1, Батагов із Зорі якщо серед земляків вибирати, Сарапій ще як варіант.

Будь хто з них краще за цих людей які вважають себе футболістами що в нас в центрі захисту.
Скрыть
MysTeRiO, А ви у них запитували? С чого ви вирішили що ці люди захочуть їхати сюди і грати там де йде війна? Що до Бражка і Батагова то їх рівень якщо не такий самий то близький до рівня тих людей що зараз у складі тому це зовсім не логічний вибір
Скрыть
Huscker, у всі клуби їдуть іноземці, особливо до кротів, які збирають дуже непогану молодь. Тому тут діло в селекції, а взагалі то в керуванні клубом. Поки Суркіс власник, на Динамо світле майбутнє не чекає...
Скрыть
MysTeRiO, кто едет к кротам? Кто из них играет в основе?
Скрыть
Шахрукх Кхан, Вони мало іноземців підписали в це трансферне вікно?
Всі вони мали в них відразу грати в основі? Адаптація, розуміння вимог тренера, ще все по переду.
Скрыть
MysTeRiO, например?
MysTeRiO, давным-давно кроты никого хорошего не подписывали. Всякие Михайличенки и Зубковы - это что, усиление? А нынешние малолетние бразильцы да грузины - это тоже усиление?
Скрыть
Шахрукх Кхан, посилення чи ні, час покаже. Але те що користь вони принесуть думаю це 100%. Рідко коли кроти лажають з трансферами.
Якщо звісно порівнювати з минулими трансферами, але зараз такий час, що думаю це робити не доцільно. Факт в тому, що потрібне посилення центру захисту, і не один цз, а краще 2.
MysTeRiO, якщо містер наклав табу, то вони реально худши за наших . А за Батагова взагалі жесть навіть пропонувати, бачили його на молодіжному євро, 5 голів( по між ніг), та й у перших двух турах, він гірше наших, це факт