9 августа 2023 18:11
12

Не аренда. Леднев официально перешел в "Днепр-1"

25-летний полузащитник Богдан Леднев продолжит свою карьеру в СК «Днепр-1».


Футболист, находившийся в системе нашего клуба с 2016 года, подписал полноценный контракт с днепровским клубом.

В целом креативный хавбек провел в футболке «Динамо» во всех турнирах 32 матча и забил 2 мяча, также в семи матчах Юношеской Лиги УЕФА-2016/2017 забил 6 мячей.

ФК «Динамо» (Киев) благодарит Богдана за годы карьеры, отданные нашему клубу, и желает успехов в дальнейших выступлениях.
Дуже добре, що Богдан відприсав повноцінний контракт. Аренди ніколи не призводять до росту кар'єри. Побачим як Кучер зможе використати Лєднєва у своїй схемі.
может грядёт хорошее подписание иностранного игрока? а так Мирча их двоих Леднева с Булецей давно не видел в составе ДК..
Боюся, що Динамо ще пожалкує, що відпустило Леднєва. І дивно: була ж інформація, що він з Динамо поїхав на матч з греками.
Скрыть
Africanda-S, навіть на фото з тренування є. Мабудь прям закордонному Дніпро-1 його і підписували))
Суркіс знов безкоштовно посилив основного конкурента. Невиправний іді..
Скрыть
Умник, ні,повний кре...
Умник, добрейшей души человек !
Дивне рішення. Звісно Буяльский нікуди не пішов, а ще є молодий Царенко. Але як на мене Лєднєв на зборах виглядав дуже круто. Плюс, як Динамо хоче умовного Довбика - то ніфіга, а як Дніпро захотів Лєднєва, то не здивуюсь, якщо Суркіса його безкоштовно відпустив.
Скрыть
Ну але Богдану краще грати, ніж сидіти на банці. Тим паче, що хлопець не без таланту і має перспективи реалізувати себе.
Ватель, Довбик незахотел в ДК переходить..и давно..он говорил только на европейские команды....
Ватель, ну, не бачить його дід у своїй циганській схемі. А що, Бурда зараз був би зайвий у захисті?
Скрыть
Игорь, Бурда, мабуть, так і не відновився повністю після травм. Якщо не прижився в Зорі, де зазвичай динамівці добре приживаються.