25 апреля 2023 23:22
7

Setanta: "У нас нет предвзятого отношения к участникам УПЛ. Мы не вступали в конфронтацию ни с одним из клубов"

Официальный транслятор УПЛ Setanta Sports предоставил Tribuna.com объяснения относительно выбора платформ для показа матчей отдельных клубов чемпионата Украины.


– Почему Setanta Sports в большинстве своем транслирует матчи с участием «Динамо», «Днепра-1», «Зари», «Металлиста» и «Руха» исключительно на ОТТ-платформе?


– Матчи на платформе показываются эксклюзивно по нескольким причинам:


1. В программу телеканалов невозможно включить все матчи, тем более идущие одновременно;


2. У нас есть собственная стратегия развития платформы, в которую входит показ уникального контента для подписчиков.


Мы опираемся на разные факторы, когда определяем, что будет на каналах, а что – на платформе. Это и статус матча, и зрительская аудитория. По нашему мнению, сейчас предложение достаточно сбалансировано. Многие события показываются и в эфире, и на платформе.


Допуская самую суть вопроса, мы отметим, что у нас нет никакого предвзятого отношения к участникам УПЛ. Мы не вступали в конфронтацию ни с одним из клубов и всегда выступаем за открытую коммуникацию.


Также отметим, что в этом году по меньшей мере по одному матчу «Днепра-1» и «Металлиста» мы показали в свободном доступе на Youtube. Также в апреле два матча «Шахтера» будут эксклюзивно на ОТТ-платформе. За этими решениями стоит чисто наше видение развития платформы и каналов, и ничего больше, - заявил вещатель.

Setanta Sports -гавно платформа, сепаратисти!!!!
Роблять дурнів.
На злодієві і шапка горить:
"...два матчі Шахтаря на ОТТ платформі...".
"Ми не вступали в конфронтацію з жодним з клубів" - а звернення в поліцію, в КДК на клуби групи "плюсів" коли ті не пускали і не давали сигнал? Це не конфлікт?

Є кілька питань:
1. ГРупа каналів "футбол" мали пересувне трансляційне обладнання, камери і т.д. (не знаю як воно називається правильно). Де воно? І як його отримали "Сетанта"?
2. Як так "Сетанта" виграла тендер на трансляції? Коли їх ціна не була найвищою?
3. "Не можна включити всі матчі, що йдуть одночасно", а прем"єрліга каже що час матчів узгоджують (і навіть є вимога) транслятора. Правда є таке ще: коли на плюсах є матч - сетанта полюбому на ту годину ставить гру щоб відкусити трохи глядачів.
4. Чого УАФ так відразу знайшла спільну мову з вільною та неупередженою Сетантою?
5. Про який розвиток футболу можна говорити , коли наш вбогий чемпіонат з командами, які на дотаціях, з футболістами які мяча прийняти не можуть або нормально пробити, менеджментом, який жде закінчення контракту гравця і не продовжує, а потім маринує гравця в дублі бо той не йде на умови клубу, стадіонами без вболівальників і в закритому доступі? Хочеш подивитися плати: раз провайдеру за інтернет, два за пакет телеканалів (воля, мегого та інші) і окремо сетанті за трансляцію на отт платформі.
4. В наш час є нагальніші потреби: приціли, дрони і т.д. А футбол може зачекати.
Робити з людей дибілів- зараз це не проходить. Сетанта повне г*вно (((
Скільки разів ви показували виїзні матчі Динамо на каналах, за які я заплатив?
Сетанта-ЛАЙНО!!! Я ніколи не вважав що футбол потрібно транслювати безкоштовно, але є одне але...
1. Телеканали "Сетанта спорт Україна" не транслюються у вільному доступі, а отже при передплаті на ОТТ-платформу я плачу ДВІЧІ!!!
2. Я ще розумію трансляцію центральних матчів чемпіонату Англії виключно на платформі, але коли телеканал "Сетанта спорт УКРАЇНА"...підкреслюю УКРАЇНА!!! транслює матч Шахтар-Динамо лише на платформі, а в цей час на телеканалі транслюється матч чемпіонату Нідерландів..., ЦЕ ЛАЙНО!!!
Невже вони думають, що навколо ідіоти і хтось в це повірить?
да да конечно)