17 января 2023 14:08
29

Официально. Виктор Цыганков перешел в испанскую "Жирону" на условиях полноценного трансфера

«Динамо» получит согласованную компенсацию в размере 5 миллионов евро и 50% от возможной предстоящей продажи игрока.


Действующий контракт Виктора Цыганкова с «Динамо» завершался уже летом этого года и хотя клуб предлагал его продлить на взаимовыгодных условиях, штаб консультантов игрока попросил клуб совершить переход в это трансферное окно.


ФК «Динамо» Киев желает Виктору Цыганкову удачи в карьере и надеется на дальнейшее продуктивное сотрудничество между нашим клубом и «Жироной».


За «Динамо» Цыганков провел 236 матчей во всех турнирах, в том числе, 64 – в еврокубках. На счету Виктора – 94 гола, из которых 77 – в чемпионатах Украины, 4 – в национальном Кубке и 13 – на международной арене.


Клас, мінус одна світла пляма в нашій команді. От і місце для Караваєва (Лєднева) звільнилось. Впевнено йдемо до рівня середняка ЧУ.
Ігорюня шубкіс геній світу, суперменеджер.
Скрыть
Kote, потрібно було його безкоштовно віддати чи, можливо, ви знаєте, що за нього давали більшу суму раніше?
Скрыть
dynamic1927, Його щк три роки тому потрібно було продавати і виручили б тоді 15-20 лямів. А продавати тільки тому,що Віктор не захотів продовжувати контракт то виглядає так аьи якісь бабки зрубати в останній момент.Попередній коментатор все вірно сказав, ІМС вкотре показав свою недолугість та недалекоглядність в трансферній політиці та управлінні командо вцілому!
Скрыть
а кто бы играл слева если бы его раньше продали а ? кто то был лучше на лавке? поэтому до конца и держали...не кем заменить его и теперь будет проблема слева..
Скрыть
для цього існує академія! Якщо немає ким замінити, знач хєрово працює!! У ситуації обмеженого фінансування ІМХО тільки концепція перспективного тренера, молодого, не засвіченого + випускники академії, і влаштувати такий собі конвеєр (засвітив- продав), а не маринувати. Тоді клуб буде розвиватися, буде стабільне надходження коштів, і найголовніше, молоді таланти будуть до нас їхати, бачачи, що реально потім піти на підвищення. А готових майстрів ми після 14 го року вже не спроможні купляти. Замість всіх цих Солей,Перісів і Кабаєвих , краще б інвестували пару лямів в академію і персонал для неї ( а не Іщенко, прости Господи)
Oskar, тупа логіка. Коли є на гравця попит з Європи ( від хороших клубів) - треба продавати і купувати заміну. Що здобуло ДК не продавши Циганкова раніше? НІЧОГО і втратило 10-15 ляів на трансфері.
VoValdo, а ви впевнені, що три роки тому за нього давали 15-20 млн?
Скрыть
Я не працюю в менеджменті ДК, щоб знати напевне. Але виходячи з того в якій формі був Циганков і про які суми говорив тоді суркіс ( а це 50 і більше лямів) і тих слухів які ходили тоді гадаю 20 лямів була більш ніж реальна цифра на той час.