23 августа 2022 21:45
6

​Setanta Sports и Премьер-лига готовят жалобу в Нацсовет по вопросам телевидения и радиовещания относительно неправомерного использования их контента

Setanta Sports и УПЛ готовят жалобу в Нацсовет по вопросам телевидения и радиовещания относительно неправомерного использования их контента (а именно - трансляции матчей УПЛ) и нарушения Закона Украины "Об авторском праве и смежных правах" медиагруппой «1+1 медиа» и телеканалом «2+2» в т.ч.


Следовательно, в дальнейшем Нацсовет может применить разного рода санкции в отношении телеканала/телеканал в случае принятия соответствующего решения.

Какая разница где не смотреть УПЛ ?
Вот это правильно. Эта страна не имеет будущего если и дальше будет процветать анархия. Нужно начинать жить по закону.
Скрыть
SandroKing, Єдиний пул, офіційний транслятор це круто але не по реаліях сьогодення. Це антипопуляризація футболу!
Скрыть
KeL, завжди будуть якісь "реалії". Що конкретно вас не влаштовує? Якщо у вас не має змоги оплатити підписку КОЖЕН матч у вільному доступі на YouTube одразу по закінченні матчу. Сьогодні собі нормально подивився свій Верес, просто годинку не почитав новини, щоб не зіпсувати перегляд матчу. В США наприклад АПЛ безкоштовно показують взагалі на наступний день. У нас же вибірково деякі матчі взагалі наживо. Українці хочуть бути цивілізованою країною, але ніяк не хочуть жити цивілізованими законами. Коли вже нарешті вимре цей совок?
Скрыть
Повний Капець, для колгоспних команд, таких як Верес, можливо 100т.$ за трансляції протягом сезону це нормально. Але яка ж це цивілізація, коли Динамо отримає за трансляції ці копійки.
Скрыть
alex80, зараз Динамо взагалі нічого не отримує, бо 2+2 - це перекладання грошей із однієї кишені в іншу