21 января 2022 19:14
3

Грузинская компания купила транслятора АПЛ и Бундеслиги в Украине - Setanta Ukraine

(Публикуется на языке оригинала)

Спортивні канали Setanta Ukraine змінюють власника. Грузинська Adjara Group анонсувала запуск ОТТ-платформи з українськими каналами Setanta.



Грузинська компанія Adjara Group, якій належить Setanta Sports, купує телеканал Setanta Ukraine. Про це йдеться у повідомленні компанії.



Угода між сторонами була укладена після кількох місяців переговорів. У компанії заявили, що Setanta Sports також має права на спортивний контент і ліцензії, доступні для OTT-сервісу. Компанія анонсувала запуск ОТТ-платформи разом із телеканалами Setanta Ukraine з весни 2022 року.



«З огляду на те, що Setanta Ukraine працює по всій країні з 2019 року і охоплює понад 2 млн користувачів, Setanta Sports сприймає існуючі телеканали як вдалу можливість для досягнення своїх амбітних цілей, які на цьому етапі включають як ребрендинг компанії, так і нові пропозиції для користувачів», — відзначив виконавчий директор Adjara Group/Setanta Sports Гіоргі Пруідзе.



В Adjara Group зазначили, що Setanta Sports мовить у 13 країнах з лютого 2021 року, а ОТТ-платформа компанії дозволяє користувачам дивитися трансляції кількох спортивних подій одночасно.



В Україні передплатникам setantasports.com будуть доступні Англійська Прем'єр-ліга (АПЛ), Німецька Бундесліга, Шотландська Прем'єр-ліга, Бельгійська Суперліга, Чемпіонат Англії, а також матчі Кубка Англії та Кубка Ліги, НБА та Євроліги. Setanta Україна також пропонує трансляції Формули-1; Жіночі та чоловічі тенісні турніри, Nascar, UFC, спортивні змагання з гольфу та хокею.



У лютому 2021 року 100% акцій Setanta Sports було придбано грузинською компанією Adjara Group. Дистриб’ютором Setanta Sports в Україні є медіагрупа Starlight Media.

виправте заголовок статті..
Евразійскі канали вони купили кілька місяців тому. А сьогодні в ФБ з'явилось повідомлення, що і українські канали теж продали.
Тут трохи докладніше https://biz.nv.ua/ukr/tech/telekanali-setanta-ukrajina-zminyuyut-vlasnika-novini-ukrajini-50210313.html
"получила контроль над ирландской Setanta Sports Eurasia, на рынке спортивных медиа Евразии" - До чого тут Setanta Ukraine?