22 июля 2013 17:39
4

Футболки Шевченко для музея НСК "Олимпийского" (+ВИДЕО)

Зовсім небагато часу залишилося до відкриття Музею історії НСК «Олімпійський», а шанувальники українського спорту продовжують ділитися з головною спортивною ареною країни унікальними спортивними і футбольними атрибутами, що зберігаються в особистих і сімейних архівах. Новий герой Музею НСК - Максим Симороз.

Вже більше 10 років Максим колекціонує справжні ігрові футболки. Починалося все як хобі, а тепер вже це стало справою всього його життя. Максим жартує, що раніше навіть боявся показувати колекцію. Тепер же прийшов час, щоб всі бажаючі змогли «доторкнутися» до історії футболу.

Саме тому до Дня народження НСК молодий колекціонер вирішив подарувати музею історії НСК кілька своїх експонатів. Усі футболки від Андрія Шевченка.

- Оскільки назавжди залишиться символом України, прославив Україну, то я вирішив подарувати саме ці футболки, - пояснює Максим, - динамівську, з Мілана і футболку збірної України, в якій він забив 11 червня 2012 два голи за свою команду.

Нагадаємо, відкриття Музею відбудеться 12 серпня, і взяти участь у його наповненні унікальними експонатами може кожен. НСК «Олімпійський» чекає справжніх шанувальників національного спорту з раритетами щодня з 10:00 до 17:00.


 

Ээх, вернуть бы годики назад, чтобы увидеть как блистал Шева...и... Ребров...и многие динамовцы...
- так обычно же номер за легендой оставляют навсегда....хотя так бы наверное у нас умерация начиналась бы с Коваля))))
Футболку Шевченка нужно с номером 10 под которым он блистал в Динамо. А лучшая "семерка" при моей памяти это Каладзе.
Скрыть
У меня 10-ка есть)