Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 84
Rainbow, Погоджуюсь, але можна списати на емоції.
Показать
Dellmar, опять же смотря кому ещё это говорить. Как они любят говорить -
"пихать". Один нормально воспримет (к примеру Беседин), другой может сникнуть и потухнуть (Цыганков).. Для сравнения сомневаюсь, что так же они орут на Мбокани и Гонсалеза.
Вот так у нас и тренерский процесс сейчас построен видимо - Камон, плэй!
Не розумію, навіщо ставити мікрофони біля тренерів. Невже мати в прямому ефірі це нормально. Особливо коли дивишся з малими дітьми.
Показать
Dellmar, невже мати вiд тренера це нормально?
Очигава, Вида. Або в нас буде новий ЦЗ або нові эксперименти.
Показать
Dellmar, Сидорчук вже провів 45 хвилин в ЦЗ в минулому турі, дуже боюсь щоб це не стало закономірністю.
Ну що ж. Значить нас чекає пара Хачеріді-Кадар, яка на зборах виглядала не погано. І напевно оренда Пантича відміняється. Побачимо що з того вийде, але щось пілказує мені, що Кадар ще розкриється. Чимось же він привернув увагу селекції.
Показать
Dellmar, один з гравців команди яка вистрілила на Євро і стала неочікувано улюбленцями фанів. При чому один з найдешевших гравців тієї команди.
Скільки можна поливати брудом Динамо. І так на душі противно після янг бойза, а тут щей всі "експерти" заговорили. Можна сказати, що твої Дніпро чи Металіст були дуже стабільні і багато чого добилися. Так в нас спад. Адже зараз рівень футболу вимагає якісних гравців, які коштують як бюджет України. І не всі можуть собі таке позволити. Тому якщо комусь не подобаєть Динамо і їхня гра, то він сміло може не дивитись. Ніхто нікого не заставляє.
Показать
Dellmar, так само сміливо можна не читати і не слухати коментарі, які не подобаються. Людина має свою думку. Сумно, що для неї є підгрунття.
Dellmar, так само сміливо можна не читати і не слухати коментарі, які не подобаються. Людина має свою думку. Сумно, що для неї є підгрунття.
Dellmar, Вас приучили думать что на красивый футбол нужно тратить огромные деньги... Сейчас бюджет Динамо должен позволять спокойно обыграть такие команды как Янг Бойз. У них нет таких исполнителей как Ярмоленко, Хачериди и Мбокани. Но они делают выводы после конкретно проваленой игры и в следующей их просто не узнать. Ярмола закрыт со всех сторон, Мбокани некому отдать, а наши фланги защиты разрывают попарно вбегающие туда нападающие ибо знают что контры не будет, не хватит скорости убежать.
Мінусуйте, але відверто кажучи ЛЧ - це ще не наш рівень. Новий тренер, нова тактика, декілька нових гравців. А от ЛЕ - це те що зараз треба, так рівень не той, але й ми зараз не фонтан. Так винесли Карпати, але й вони зараз також дно. Думаю, якщо пробються в групу і вийдуть з нею, то це можна рахувати вдалими єврокубками як для першого сезону. А поразка від Янг Бойз - це як холодний душ, щоб спустити всіх на землю і почати працювати. Нарешті знайти того захисника лівого, награти поляка і додати якогось креативу і надійноті в центр поля, а то випав Сидорчук і все, центр програний і нема ким підсилити. Тому треба робити висновки правильні і рухатись дальше. А то після Карпат всі носять на руках, а зараз коли треба підтримки від вболівальників, всі поливають брудом. Не вдалий день, з ким не буває. Вперед Динамо!!!
Показать
Dellmar, дело не в ЛЧ и ЛЕ, а в том что проиграли откровенному фуфлу, проиграли в чистую, ну почему только в наши ворота влетает на последних минутах, причем с завидным постоянством, наш авторитет который казалось начал выглядывать из-за плинтуса провалился сквозь пол, какой норм игрок перейдет в такой клуб, конечно всё можно на войну свернуть, ЭТО янг бойз (Швейцария) и Лотомбо)))))
Кравець взагалі ніякий
Показать
А каким ему быть за пару минут на поле?
Dellmar, Кравец - бесполезный бегунец. Природа скорость дала, а мозги забрала.
Хто бачив його в дії? Невже він сильніший ніж Морозюк і взагалі відповідає рівню Динамо?
Показать
Ой, мав на увазі за Кадара
Dellmar, як мінімум те, що він капітан Динамо в такому віці - щось означає.
Швидкий, міцний, з ударом, пасом, може зіграти вище.
Одне незрозуміло, 800 тис.євро на теперішній час за гравця дуже невелика сума.
Dellmar, https://youtu.be/6yHTgUYWpxo
KBAPTAJl, Хлебас перейшов в Білорусь, по Яремчуку ще інформації не було.
Показать
Dellmar, точно, попутал
Ярослав, А їм хіба хтось не дає дорогу? Хай грають і доказують, що вони кращі за "непонятного 18-летнего парня".
Показать
Dellmar, тем более , что свои еще дороже и непонятнее )))
Ничего не найдено.