Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 46
dynamic1927, ого, дякую))), восени було ж по іншому?
Показать
UA, будь ласка)
Вчора дивився Динамо на Сетанта, то жах... Зловив себе на думці, що востаннє таку транляцію дивився в 90х, коли на "засніженому" екрані аналогвого ТБ, час від часу, замість футболістів можна було розгледіти лише їхні силуети, а по переміщенню камери можна було здогадатися на які ворота йде атака... Сьогодні, це вже вишня на торті)))
PS. Оформив підписку вперше(заради Динамо Шовковського) за 109грн/міс(+інтернет 200грн, мегого 400грн...), але платити за таке - це мазохізм і збочення(((
Показать
UA, матчі УПЛ на Сетанті можна дивитись не оформлюючи підписку
А через рік переведуть в молодіжку через відмову продовжувати контракт, бізнесмени...
Показать
UA, Контракт Батагова с «Зарей» рассчитан до конца текущего сезона.
Мальта!.. не Шотландія
Показать
UA, на Мальті - "Хіберніанс"
АХАХАХА... вчора Полісся, сьогодні Динамо... https://www.zhitomir.info/news_214416.html
Показать
UA, швидко працює Полісся, молодці))))))
UA, 140 км для Африки не расстояние. John Amah Aniagboso - В Динамо перешла первая часть Джона Амаха, а в Полесье вторая - Chijoke Aniagboso. Близнецы наверное.
dynamic1927, 100%, а перед ними був Миколенко, так що маринувати Михайличенка на лавці сенсу не було!... просто, експерт, сам - "ШЛЯПА")))
Показать
UA, Ну не хотіли маринувати, то тепер він буде за головного конкурента грати. А міг би десь у Колосі на правах оренди бігати. Для цього оренди і існують, якщо гравець хороший, але зараз не потрібен. А в нас повикидали всіх, зате Андрієвські з Шепелєвими на місці, бо вони і даром нікому не треба.
На фото Поденсе(165см), атакувальний пізвхисник, №10 Вулверхемтона...
Показать
... був)))
Колишніх динамівців не буває! Більше ніж команда!
Показать
UA, нажаль, бувають
«Динамо» (Загреб, Хорватия)/ «Сабуртало» (Грузия) — «Валлетта» (Мальта) / «Ференцварош» (Венгрия). Астана програла румунському ЧФР і гратиме в Лізі Європи
Показать
UA, " встретиться с проигравшим в лигочемпионовской паре"
М-да, Шахов і Ко нахвалювали Сабрано, що з того вийшло - ми навіть не побачили)))... а що чекає Папу Гує в ДК, уявити тяжко, навіть страшно!
Показать
UA, это Франков расписывал про "мировое имя", Шахов вроде как сомнения высказывал на его счет
UA, Ну вот зачем писать фигню? Шахов как раз говорил, что у игрока есть потенциал, но относился к этому трансферу не особо оптимистично.
Ничего не найдено.