24 травня 2024 09:31

Луїс Енріке - єдиний з ПСЖ, хто не прийшов на прощальну вечерю Мбаппе

Головний тренер «ПСЖ» Луїс Енріке — єдиний представник паризької команди, який не з'явився на прощальну вечерю, яку організував французький форвард Кіліан Мбаппе. Про це повідомляє видання Le Parisien.


За інформацією джерела, іспанський тренер наступного дня після вечері виключив із тренування двох гравців, у тому числі неназваного футболіста стартового складу. В обох футболістів було видно деякі наслідки вечірніх святкувань. Раніше в ЗМІ часто повідомлялося, що у Мбаппе та Енріке був конфлікт у ході сезону. "Реалу". Мбаппе підпише із «вершковими» п'ятирічний контракт. Нападник отримуватиме в «Реалі» € 15 млн на рік — менше за те, що йому платили в «ПСЖ». При цьому гравцеві належить підписний бонус у € 150 млн. Очікується, що офіційне оголошення про трансфер футболіста вийде в червні.


У нинішньому сезоні Мбаппе зіграв за «ПСЖ» 47 матчів, забив 44 м'ячі і віддав 10 гольових передач. За підсумками Ліги 1 нападника було визнано найкращим бомбардиром чемпіонату з 27 м'ячами та сімома асистами.