7 травня 2024 15:11

Мойєс прокоментував новину про вiдхiд з "Вест Хема" наприкінці нинішнього сезону

Головний тренер «Вест Хема» Девід Мойєс виступив із заявою після того, як лондонський клуб оголосив про звільнення спеціаліста зі своєї посади після закінчення нинішнього сезону.

«Я насолоджувався чотирма з половиною блискучими роками у «Вест Хемі», і зараз клуб перебуває у сильнішому становищі, ніж коли я повернувся у 2019 році. Коли я прийшов у «Вест Хем» вдруге, клуб знаходився на одне місце вище зони вильоту, і це була приголомшлива подорож, під час якої мені вдалося провести три сезони поспіль у Європі.


Привівши клуб до безпечного стану, ми привели команду до шостого та сьомого місць у Прем'єр-лізі, і я був щасливий, коли у червні минулого року ми здобули титул переможця Ліги конференцій – перший великий трофей клубу за 43 роки.


Я хотів би подякувати всім гравцям за підтримку та успіхи, яких вони досягли за останні чотири з половиною роки. Мені дуже сподобалося працювати з усіма у «Вест Хемі», і я хотів би подякувати раді директорів за надану мені можливість керувати цим великим клубом. Я бажаю своєму наступнику, директорам, гравцям, персоналу, уболівальникам та решті у «Вест Хемі» всього найкращого в майбутньому», — наводить слова Мойєса прес-служба «молотобійців» на своєму офіційному сайті.