27 березня 2024 13:47

Вінісіус і Мората посперечалися через поведінку бразильців: гравець "Реала" продовжував говорити навіть після того, як його відводили від Альваро. Пізніше бразилець спробував згладити конфлікт

Альваро Мората та Вінісіус Жуніор посперечалися під час товариського матчу збірних.


Збірні Іспанії та Бразилії зіграли внічию (3:3) у товариському матчі, що відбувся на «Сантьяго Бернабеу».


Під час гри вболівальники на стадіоні «Реала» неодноразово виявляли негативне ставлення до форварда «Атлетико», який раніше виступав за «вершкових». Перед матчем фанати свистіли Морате під час гімнів команд.


Також у Морати виник конфлікт із Вінісіусом, який виступає за Бразилію та «Реал». Після того як наприкінці матчу арбітр Антоніу Нобре призначив пенальті на користь Бразилії, Вінісіус вступив у суперечку з Моратою, що виражав невдоволення суддівським рішенням біля лави запасних (обидва гравці на той момент були замінені). Бразилець не переставав спілкуватися з Моратою навіть тоді, коли його виводив один із членів тренерського штабу збірної Бразилії.


Зазначається, що конфлікт міг виникнути через бурхливе святкування бразильських уболівальників, які сиділи близько до лав запасних. As зазначає, що бразилець висував претензії іспанцеві за деякі жести.


Коли Лукас Пакета реалізував пенальті на 96-й хвилині та зрівняв рахунок, футболісти обох збірних, включаючи Морату та Вінісіуса, продовжили суперечити: цього разу причиною конфлікту стали святкування бразильських гравців.

Зазначається, що Вінісіус під час суперечки намагався заспокоїти ситуацію, підійшовши до Морати і спробувавши пояснити Альваро.

Зазначимо, що у лютому Мората виступав на користь довічного бана для вболівальників-расистів на тлі серії скандалів навколо Вінісіуса.