17 лютого 2024 17:43

Едiн Джеко – про збірну України: "У них є кілька чудових індивідуальностей, чия форма фантастична"

Фото - ua.depositphotos.com


Капітан збірної Боснії та Герцеговини Едін Джеко поділився очікуваннями від матчу зі збірною України у плей-офф відбору Євро-2024.


«Зрозуміло, що Україна — великий суперник. Ми мали можливість помірятися з нею силами і знаємо, чого чекати. Однак ми граємо вдома перед своїми вболівальниками, і ми маємо шанси пройти далі. Думаю, що гра має бути не приємною для перегляду, а бойовою, з великою кількістю переміщень, зіткнень та тактичних перебудов. Я впевнений, що ми обов'язково зробимо все можливе, щоб потрапити на Євро, щоб порадувати вболівальників і себе, бо прагнемо виступати на великих змаганнях.


Вони мають кілька відмінних індивідуальностей, чия форма фантастична. Більшість із них грають у сильних європейських клубах, і як команда вони дуже згуртовані. Найкраща лінія збірної — півзахист, у якому грають досвідчені виконавці. Тому саме в центрі ми вестимемо з ними найгострішу боротьбу. Це досвідчена команда з гравцями, які знають, як виходити з-під тиску і цей досвід також є перевагою збірної України», – сказав Джеко.

Матч відбудеться 21 березня у місті Зениці. Переможець цієї пари зіграє проти Ісландії чи Ізраїлю за вихід на Євро-2024.