14 лютого 2024 20:34

Агуеро: "Хотів залишитися в "Сіті" навіть на лавці, але після дзвінка "Барси" сказав агенту домовлятися. Уявляв, як гратиму з Мессі, а Лео говорив, що питання з контрактом вирішиться"

Серхіо Агуеро згадав, як переходив із «Манчестер Сіті» до «Барселони» 2021-го.


«У січні 2021 року Сіті повідомив мені, що не збирається продовжувати мій контракт. У лютому це було ще раз підтверджено. Я хотів залишитись ще на один рік, я був готовий бути на лаві запасних. За Пепа я мало грав, але хотів допомогти. Я відчував, що цей рік допоможе мені бути фізично готовим до ЧС-2022.


Але потім надійшов дзвінок із «Барселони». Мені сказали, що не зможуть платити як «Сіті», але мені було байдуже. Я сказав агенту домовитись про суми, і за два дні все було вирішено. Коли все було готове, я поспілкувався з Ліонелем Мессі. Я уявляв, як ми гратимемо разом, але трапилося те, що трапилося (Мессі та «Барселона» не продовжили контракт – прим.).


Лео запевнив мене, що питання вирішиться, що він розпочне тренування. Я побачив новини і подумав, що вони фейкові. Я написав Лео і він підтвердив їх. Я навіть не знав, що відповісти. Я побачив його наступного дня, і йому було дуже погано.


Як тільки Лео пішов, мені запропонували взяти 10 номер, але я відмовився. Я грав під 10-м номером у всіх клубах, але я вірив, що Мессі повернеться. Я відповів, що хтось інший має взяти цей номер. Мені сказали, що він повинен дістатися або мені, або Фаті. Я сказав, щоб віддали Ансу.

Я вважав, що 10-й номер – це номер Мессі. Якщо його немає в команді, то не треба використовувати його», – сказав в інтерв'ю Clank! екс-нападник збірної Аргентини.