13 жовтня 2023 23:15

Кафу хоче подати до суду на "Рому" та Qatar Airways на €11,5 млн

Легенда Бразилії Маркос Кафу планує подати позов проти Qatar Airways та свого попереднього клубу «Рома» на суму € 11,5 млн за передбачуване порушення його іміджевих прав, повідомляє Football Italia.

Кафу планує подати до суду на «Рому» та Qatar Airways за порушення його прав на зображення у клубній характеристиці, яку гравець зіграв у 2019 році. Кафу погодився з'явитися у фільмі чотири роки тому в рамках співпраці з колишнім спонсором Qatar Airways, присвяченим клубу.

Він поїхав до Варшави, де зняли фільм про безпеку, який швидко показали по телебаченню. Кафу переконував свого агента Вінченцо Аліотту домовитися про фінансову угоду з «Ромою», але переговори йшли повільно та часто відкладалися.


Потім у 2020 році італійську команду було продано родині Фрідкіних до того, як вдалося досягти угоди з Кафу. 53-річний гравець продовжував чекати і не наважувався подавати позов «через свою любов до клубу».

Однак схоже, що тепер він ухвалив рішення подати до суду і вимагає близько € 11,5 млн як компенсацію за шкоду «виходячи з 46-місячного періоду, протягом якого було показано рекламу, та її регулярних спонсорських угод».