23 серпня 2023 17:16

Рубіалес просив Ермосо записати спільне відеозвернення з поясненням епізоду з поцілунком – футболістка відмовилася

Президент Королівської іспанської футбольної федерації Луїс Рубіалес благав футболістку жіночої збірної Дженні Ермосо записати спільний відеозвернення, повідомляє Relevo.

Глава федерації хотів записати відео, на якому вибачився перед футболісткою за поцілунок у губи на церемонії нагородження ЧС. Також він хотів разом із нею розповісти, що справді сталося після фіналу. Однак Ермосо відмовила Рубіалесу, хоча той наголосив, що його становище перебуває під загрозою і що він потребує її підтримки.

Після цього Іспанська футбольна федерація опублікувала слова Ермосо щодо епізоду з Рубіалесом.


«Це був абсолютно спонтанний взаємний жест через величезну радість, яку приносить перемога на чемпіонаті світу. У нас із президентом чудові стосунки, його поведінка з усіма нами була чудовою, це був природний жест прихильності та подяки. Жест дружби та подяки неможливо скасувати, ми виграли чемпіонат світу і не збираємося відступати від важливого», - такі слова Ермосо були опубліковані федерацією.

Але насправді ці слова були написані відділом зв'язків із громадськістю Федерації і швидко поширені у засобах масової інформації, але Дженні нічого не говорила з цього приводу.