19 серпня 2023 10:49

Джан: "Без Беллінгема "Боруссія" Д стала слабшою, але в роздягальні ніхто не сумує після його відходу"

Капітан «Боруссії» Д Емре Джан поділився думкою про півзахисника Джуда Беллінгема, який влітку цього року залишив дортмундців і перейшов до «Реалу».


«Я думаю, що будь-який тренер був би щасливим, якби Беллінгем був у його складі. При цьому вірно й те, що у роздягальні могли виникати проблеми.


Джуд був третім капітаном у нашій команді, але він дуже молодий гравець, щоб потягнути таку відповідальність у 19 років. Він давав іншим відчувати, що він кращий за них, але не завжди міг доводити це на полі. Він завжди був гравцем, який йшов уперед, але команда його не бачила. Коли ми вилетіли з ЛЧ, Беллінгем виступив не найкращим чином.

Одного разу я відвів його вбік і сказав йому, що його поведінка з товаришами по команді є неприйнятною. Якби він був досвідченим футболістом, то це було б припустимо, але, будучи таким молодим, без великих титулів, тебе не сприйматимуть так, як ти хочеш.


Його вiдхiд дає можливість зростання інших гравців. Звичайно, без нього «Дортмунд» став трохи слабшим, але в роздягальні ніхто не сумує після його відходу», - сказав Джан.


Раніше була інформація, що гравці «Борустя» Д були раді догляду Беллінгема.