9 листопада 2022 22:37

Кака: "Мені подобається напрям, в якому зараз рухається "Мілан"

Колишній футболіст «Мілана» Кака прокоментував нинішній стан клубу, висловився про спортивного директора россонері Паоло Мальдіні, а також поділився з думкою про відсутність збірної Італії на чемпіонаті світу в Катарі.


"Мілан" до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів? Це здорово. Я хотів би приїхати до Італії на матч із «Тоттенхемом». "Мілан" взяв правильний напрямок, мені подобається багаторічна робота, задана клубом.


Вплив Паоло Мальдіні? Не маю сумніву, що він добре робить свою роботу. Він дуже розумна, грамотна і правильна людина. Чудово він вирішив стати директором «Мілана». Іноді ми розмовляємо одне з одним. Я навчався, пройшов три курси спортивного менеджменту, один зі спортивного бізнесу та один на тренера. Можливо, незабаром і я зможу стати спортивним директором.


Відсутність збірної Італії на чемпіонаті світу? Це мене дуже засмучує. Але треба залишатись оптимістами, адже нещодавно Італія виграла чемпіонат Європи. Якщо додати до Італії Бразилію та Аргентину, то вийде маленький чемпіонат світу. Можливо, відсутність команди на мундіалі у 2018 році також вплинула, проте зараз я бачу в команді багато цікавих молодих гравців», — наводить слова Кака видання La Gazzetta dello Sport.