21 жовтня 2022 11:16

Ротен про ситуацію навколо Роналду: "Тен Хаг винен. Він ставиться до Кріштіана так само, як і до будь-якого іншого гравця, і це проблема. Таке ставлення - це скандал і неповага"

Жером Ротен вважає, що у скандалі навколо Кріштіану Роналду винен Ерік тен Хаг.


Форвард "Манчестер Юнайтед" вирушив у підтрибунне приміщення під час матчу з "Тоттенхемом" (2:0) і залишив "Олд Траффорд" ще до фінального свистка. Потім стало відомо, що це сталося після того, як португалець відмовився виходити на заміну наприкінці гри.


Потім "МЮ" оголосив, що Роналду не буде у заявці на матч наступного туру АПЛ проти "Челсі". Також форварда відсторонено від тренувань з командою. Він працюватиме індивідуально.


«Тен Хаг несе повну відповідальність за це. Якщо ти не плануєш випускати Роналду на поле, то не ризикуй – не варто тримати його в запасі. А тен Хаг часто робив це. Іноді він знаходив пояснення, але взагалі це не має значення.


Тен Хаг ставиться до Кріштіана Роналда так само, як і до будь-якого іншого гравця в команді, і це проблема! Це не просто якийсь там гравець. Відноситися до Роналда так – це скандал. Якщо ти не хочеш бачити його в команді, то мусив сказати про це. Працюючи з цим гравцем, потрібно багато враховувати. Якщо ти хочеш випнути його з команди, то домовтеся про розірвання контракту та скажіть йому на старті сезону: «Ми на тебе не розраховуємо». Але не можна створювати навколо нього таку ситуацію, як упродовж останніх матчів. Він не повинен проходити через це.


Крім того, нещодавно Роналду вирішував епізоди, а тен Хаг говорив, що дуже радий бачити його в команді. Це неповага», – сказав колишній півзахисник «ПСЖ» в ефірі програми «Rothen s’enflamme» на RMC Sport.