27 вересня 2022 10:41

Шоу про Магуайра: "Неймовірний гравець. Він важливий для збірної Англії, і це час прийняти. Проти нього немов увесь світ - критики сильніше я ще не бачив"

Люк Шоу підтримав Харрі Магуайра, який невдало зіграв за збірну Англії проти Німеччини (3:3).


Захисник збірної Англії втратив м'яч біля свого штрафного майданчика на початку другого тайму, а потім сфолив на Джамалі Мусіалі. Пенальті реалізував Ілкай Гюндоган.

«Якщо чесно, зараз складний період.

Звичайно, Харрі – видатний гравець із неймовірним характером. Йому дуже багато дістається – здається, я ще не бачив, щоби когось у футболі критикували сильніше. Незважаючи на це, він не ховається, він завжди на увазі.


Буває, що люди хочуть втекти від цього і не привертати до себе увагу, але він продовжує бути в центрі подій. Це демонструє, наскільки він сильний, який має характер. Припиняйте, всі знають який це неймовірний гравець.


Зараз Магуайр, можливо, не так упевнений у собі, бо йому може здаватися, наче проти нього налаштований увесь світ. Йому складно, але ми всі – і гравці, і тренерський штаб – підтримуємо його, тому що Харрі – дуже важливий гравець. Те, що він зіграв обидва матчі, демонструє, як вірить у нього Гарет [Саутгейт].


Згадайте Євро та те, як він там зіграв. Людям час зрозуміти, що Магуайр – важливий гравець збірної Англії. Вони мають це прийняти», – сказав захисник «Манчестер Юнайтед».